Pohdintaa perjantain liigakohteista

Pohdintaa perjantain liigakohteista

Comments: 1

Etukäteen illan mielenkiintoisin peli pelataan Helsingissä. Jokerien joukkueessa kuohuu ja TPS on vastaavasti tukevasti sarjan hännillä. Pitkävedon kertoimet ovat melko kohdallaan. Paras vaihtoehto voisikin olla Betssonillta TPS 4,45 ja pienellä mukaan myös tasuria kertoimella 4,50 suojaamaan. TPS:n voiton kerroinraja on 4,17 ja tasapelin 4,55.

Turkulaisten hyökkäys näyttää hyvältä, kun Brian Willsie palaa kokoonpanoon. Puolustuksesta puuttuu Milan Jurcina. TPS:n otteluissa verkko on heilunut kovaan tahtiin molemmissä päissä. Tähän peliin voikin harkita yli 4,5 maalia -vetoa, johon parhaan kertoimen 1,73 tarjoaa Unibet. Kerroinraja tälle kohteelle on 1,67. Mikäli taas uskoo Jokerien tehottomuuden jatkuvan, niin Veikkaus tarjoaa alle 4,5 -maalia vedolle kerrointa 2,15.

Lappeenrannassa kohtaavat vahvassa vireessä olevat SaiPa ja HIFK. SaiPa on erittäin vahva kotijoukkue, mutta toisaalta HIFK on ollut huikeassa vireessä viime vieraspeleissä. Helsinkiläiset ovat voittaneet viisi vierasmatsia putkeen maalierolla 24-8. SaiPan edellinen suora 3p. tappio kotikentällä tuli Tapparaa vastaan 11 ottelua sitten! Jos luottoa löytyy SaiPan kotivireen jatkumiseen, niin Veikkaus tarjoaa maistuvaa kerrointa 2,35. Parhaan kertoimen vierasjoukkueelle tarjoaa Pinnacle Sports, jossa HIFK:n voitto palauttaisi 2,90-kertaisesti.

Kommentit

Jokerit kriisissä.

Käyttäjän Vierailija kuva

Jokerit kriisissä.

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.