Coolbet: 10€ ilmaisveto golfin PGA Championship -turnaukseen

Coolbet: 10€ ilmaisveto golfin PGA Championship -turnaukseen

päivitetty: Maanantai, 24.05.2021, 14:07

Comments: 0

Coolbet tarjoaa PGA Championship -turnaukseen lisäjännitystä 10 € ilmaisvedolla. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen ja lyö ilmaisveto turnaukseen sunnuntaihin mennessä. Turnaus pelataan Etelä-Carolinassa 19. – 23.5. välisenä aikana.

Poimi TÄSTÄ 10 euron ilmaisveto golfiin!

 1. Kampanja on avoinna vain suomalaisille asiakkaille, jotka asuvat Suomessa.
 2. Kampanja-aika: tiistai 18.5. - sunnuntai 23.5. klo 23:59
 3. Osallistuakseen kampanjaan, asiakkaiden tulee tehdä vähintään 20 € talletus käyttämällä bonuskoodia: PGA21. Talletuksen jälkeen asiakas saa 10 € ilmaisvedon PGA Championship -turnaukseen.
 4. Vain yksi ilmaisveto per pelitili.
 5. Ilmaisveto tulee käyttää 18. - 23.5. ja sen tulee sisältää vähintään yksi kohde golfin PGA Championship -turnauksesta. Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto. Ilmaisvedon ja vetokupongin kaikkien kohteiden tulee ratketa viimeistään 24.5. klo 23:59 mennessä.
 6. Valitse haluamasi golf-kohteet vedonlyönnin navigaatiosta kohdasta “Ilmaisvedot” ja lisää ne vetokupongille, jonka jälkeen klikkaa “Käytä ilmaisveto” -painiketta ja vahvista veto. Vetolapun kohteiden tulee sisältää vähintään yksi kohde golfin PGA Championship -turnauksesta.
 7. Ilmaisveto tulee asettaa kokonaisuudessaan, eikä sitä voida jakaa usealle vetokupongille.
 8. Talletuksen summa (20 €) tulee kierrättää Vedonlyönnissä 3x vähintään 1,50 kertoimella ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin. Ilmaisvedon voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta, mutta voittoja ei voi kotiuttaa ennen kuin talletuksen kierrätysvaatimus on suoritettu.
 9. Jos ilmaisvetoa ei käytetä kampanjan aikana, se menetetään.
 10. HUOM! Asiakkaalla voi olla vain yksi aktiivinen bonus kerrallaan. Asiakkaat, joilla on aktiivinen bonus, jossa on kierrätysvaatimusta jäljellä, eivät ole oikeutettuja tähän tarjoukseen.
 11. Coolbetin yleiset säännöt ja ehdot pätevät.

Kommentit (0)