Coolbet: 10€ ilmaisveto golfin US Open -turnaukseen

Coolbet: 10€ ilmaisveto golfin US Open -turnaukseen

päivitetty: Tiistai, 22.06.2021, 11:43

Comments: 0

Golfkauden kolmas major-turnaus pelataan viikonloppuna San Diegossa, Torrey Pinesin golfkentällä. Coolbet tarjoaa turnaukseen hyvien kertoimien lisäksi 10 € ilmaisvedon!

Poimi TÄSTÄ 10 euron ilmaisveto golfiin!

MITEN LUNASTAA ILMAISVETO

 1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy
 2. Tee vähintään 20 € talletus käyttämällä bonuskoodia: USOPEN21
 3. Saat välittömästi 10 € ilmaisvedon, jonka voit käyttää mihin tahansa golfin US Openin kohteeseen

Säännöt ja ehdot:

 1. Kampanja on avoinna vain suomalaisille asiakkaille.
 2. Kampanja-aika: tiistai 15.6. – sunnuntai 20.6.
 3. Osallistuakseen kampanjaan, asiakkaiden tulee tehdä vähintään 20 € talletus käyttämällä bonuskoodia: USOPEN21. Talletuksen jälkeen asiakas saa 10 € ilmaisvedon golfin US Open -turnaukseen.
 4. Vain yksi ilmaisveto per pelitili.
 5. Ilmaisveto tulee käyttää 15.6. - 20.6. Veto voi olla single- tai yhdistelmäveto. Jos asiakas asettaa yhdistelmävedon, tulee kaikkien kupongin kohteiden olla golfin US Open -turnauksesta.
 6. Ilmaisvedon ja vetokupongin kaikkien kohteiden tulee ratketa viimeistään 21.6. klo 23:59 mennessä.
 7. Valitse haluamasi golf-kohteet vedonlyönnin navigaatiosta kohdasta “Ilmaisvedot” ja lisää ne vetokupongille, jonka jälkeen klikkaa “Käytä ilmaisveto” -painiketta ja vahvista veto. Vetolapun kohteiden tulee olla golfin US Open -turnauksesta.
 8. Ilmaisveto tulee asettaa kokonaisuudessaan, eikä sitä voida jakaa usealle vetokupongille.
 9. Talletuksen summalla (20 €) on 3x kierrätysvaatimus. Esim. 20 € talletus tulee kierrättää 3 kertaa eli asiakkaan tulee panostaa 60 € vedonlyönnissä ennen varojen kotiutusta tai siirto muihin tuotteisiin. Ilmaisvedolla ei ole kierrätysvaatimusta. Muihin kampanjoihin (esim. voitontehostaja, tuplaus, triplaus jne.) asetettuja vetoja ei lasketa mukaan kierrätykseen.
 10. Jos ilmaisvetoa ei käytetä kampanjan aikana, se menetetään.
 11. HUOM! Asiakkaalla voi olla vain yksi aktiivinen bonus kerrallaan. Asiakkaat, joilla on aktiivinen bonus, jossa on kierrätysvaatimusta jäljellä, eivät ole oikeutettuja tähän tarjoukseen. Coolbetin yleiset säännöt ja ehdot pätevät.

Kommentit (0)