Coolbet: Viikottain 10€ riskitön veto pesäpalloon!

Coolbet: Viikottain 10€ riskitön veto pesäpalloon!

päivitetty: Maanantai, 26.07.2021, 22:00

Comments: 0

Coolbet tarjoaa tälläkin kaudella mahdollisuuden lunastaa viikottain 10 euron riskitön veto pesäpalloon!

Toimi näin saadaksesi ilmaisvedon:

 1. Rekisteröidy kampanjaan painamalla kampanjasivulta löytyvää REKISTERÖIDY KAMPANJAAN -painiketta. Rekisteröinti tarvitsee tehdä vain yhden kerran kampanjan aikana.
 2. Valitse haluamasi pesäpallokohteet vetokupongille (minimikerroin 3,00 per vetokuponki), hyväksy tämän jälkeen vetokupongilta löytyvä “PESÄPALLOKAMPANJA” -valinta ja lyö veto vähintään 10 € panoksella.
 3. Saat 10 € riskittömän vedon seuraavalle viikolle pesikseen. Riskitön veto lisätään pelitilille automaattisesti seuraavana maanantaina klo 14:00 mennessä. Riskittömällä vedolla ei ole kierrätysvaatimusta.
 4. Käytä riskitön veto valitsemalla haluamasi pesäpallokohteet Vedonlyönnin valikon kohdasta “Riskitön veto” ja lisää ne vetokupongille, jonka jälkeen klikkaa “NAPPAA RISKITÖN VETO” -painiketta ja vahvista veto.

*Yhdistelmävetoon hyväksytyt sarjat : Miesten superpesis, Naisten superpesis, Miesten ykköspesis, Naisten ykköspesis, Miesten suomensarja.

TÄSTÄ PESÄPALLON RISKITÖN VETO KAMPANJASIVULLE!

 1. Kampanja on voimassa vain Coolbetin suomalaisille asiakkaille. Kampanja on voimassa koko pesäpallokauden ajan.
 2. Asiakkaiden tulee rekisteröityä kampanjaan ennen vetojen asettamista. Rekisteröinti tarvitsee tehdä vain yhden kerran kampanjan aikana. Tämän jälkeen asiakkaan tulee valita haluamansa pesäpallokohteet ja rastittaa vetokupongilta löytyvä “PESÄPALLOKAMPANJA” -laatikko ennen vetojen asettamista. Veto tulee asettaa vähintään 10 € panoksella ja vähintään 3,00 kertoimella per vetokuponki.
 3. Vetoja, jotka on asetettu ilman, että on valittu vetokupongilta "PESÄPALLOKAMPANJA", ei lasketa mukaan kampanjaan.
 4. Tarjous on voimassa joka viikko maanantai klo 00:01 – sunnuntai klo 23:59 koko pesäpallokauden ajan.
 5. Vain oikealla rahalla (ei bonusrahalla) asetetut vedot pesäpallon kohteisiin lasketaan mukaan kampanjaan. Vetokupongin kaikkien kohteiden tulee olla pesäpallosta.
 6. Vedot tulee asettaa ja niiden tulee ratketa aikavälillä: maanantai klo 00:01 – sunnuntai klo 23:59.
 7. Voit lyödä vedon ennen otteluiden alkua tai Live-vedonlyönnissä.
 8. Vain single- ja yhdistelmävedot lasketaan mukaan kampanjaan. Manuaalisesti hyväksyttyjä vetoja ei lasketa mukaan kampanjaan.
 9. Järjestelmävetoja ei lasketa mukaan kampanjaan.
 10. Muihin kampanjoihin asetettuja vetoja ei lasketa mukaan tähän kampanjaan. Kampanjaan asetettuja vetoja ei voida yhdistää toiseen kampanjaan asetettujen vetojen kanssa.
 11. Cash out -toiminnolla lunastettuja vetoja ei lasketa mukaan kampanjaan.
 12. Jokainen asiakas voi ansaita vain 1 riskittömän vedon per viikko.
 13. Riskitön veto on saatavilla viimeistään seuraavan viikon maanantaina klo 14:00 ja se on voimassa saman viikon sunnuntaihin klo 23:59 asti.
 14. Riskitön veto voidaan käyttää single- tai yhdistelmävetoon. Riskitön veto pitää asettaa vähintään 1,50 kertoimella.
 15. Riskittömällä vedolla ei ole kierrätysvaatimusta. Jos vetosi häviää, saat panoksesi takaisin
 16. Coolbet pidättää oikeuden mitätöidä kampanjan tilanteen niin vaatiessa.
 17. Coolbet yleiset säännöt ja ehdot voimassa.
 18. Asiakkaalla voi olla vain yksi aktiivinen vedonlyöntibonus kerrallaan. Asiakkaat, joilla on aktiivinen bonus, jossa on kierrätysvaatimusta jäljellä, eivät ole oikeutettuja tähän tarjoukseen.
 19. Nämä säännöt on julkaistu usealla eri kielellä, jotta asiakkaiden olisi helpompi tulkita niitä. Jos eri kielten sääntöjen välillä huomataan eroavaisuuksia, noudatetaan aina englanninkielisiä sääntöjä.
 20. Huomioithan, että noudatamme tarkasti bonussääntöjä, jotka koskevat samassa taloudessa asuvia henkilöitä. Lisää aiheesta voit lukea. Säännöistä ja ehdoista, yleiset bonusehdot 6.1.-kohdasta. Mikäli haluat lisäinfoa aiheesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Nämä säännöt ovat lisänä Säännöissä ja ehdoissa mainittuihin Yleisiin bonusehtoihin ja ne pätevät, ellei kampanjan kuvauksessa ole toisin mainittu.
 21. Asiakkaalla saa olla ainoastaan yksi asiakastili sivustolla. Jos yrität avata useamman kuin yhden Asiakastilin, Coolbet pidättää oikeuden sulkea kaikki pelitilisi ja jäädyttää tileillä olevat varat. Vain yksi asiakastili per kotitalous.

Kommentit (0)