Coolbetin Tuplaus-kampanjassa jaossa 5000€

Coolbetin Tuplaus-kampanjassa jaossa 5000€

päivitetty: Tiistai, 21.01.2020, 03:13

Comments: 2

Suomalaiset vedonlyöjät ovat jo pitkään kilpailleet legendaarisen tuplauksen läpipeluusta. Nyt Coolbet tarjoaa tähän mielenkiintoisen Tuplaus-kampanjan, jonka tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä aina sunnuntaihin asti, jos edellisen päivän vetosi voitti. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla vähintään 2,00. Tuplauksen läpipelanneiden kesken jaetaan vähintään 5000 euron palkintopotti. Myös kaikki samalla viikolla kolme avauspäivää onnistuneesti tuplanneet saavat aloituspanoksensa takaisin. Mikäli viikolla ei löydy yhtään läpipelannutta niin nousee palkintosumma 1000 euroa viikossa maksimissaan aina 10 000 euroon asti. Tuplaus on avoinna suomalaisille, ruotsalaisille, norjalaisille ja virolaisille asiakkaille.

Kampanjan säännöt ovat hieman perinteisempiä kampanjoita monimutkaisemmat, joten niihin kannattaa tutustua huolella. Tarkat säännöt löydät tämän linkin takaa, mutta seuraavassa tärkeimmät kohdat tiivistettynä:


- kampanja alkaa aina maanantaisin. Osallistuminen on vahvistettava joka viikko erikseen

- päivän ensimmäinen veto lasketaan mukaan, se pitää jättää välillä 12:00-23:59

- vedon tulee ratketa viimeistään seuraavan päivän klo 10:00 mennessä. Tuplauksen kohteeksi sopivat sarjat ja vetomuodot ovat rajattu. Livevedot eivät ole mukana.

- maanantain aloituspanoksen tulee olla välillä 5-20€. Seuraavien päivien panos on aina täsmälleen edellisen päivän voittosumma.

- kaikki Tuplauksen läpipelanneiden kesken jaetaan vähintään 5000 euron rahapalkinto. Potti kasvaa 1000€ seuraavalle viikolle, mikäli edellisellä viikolla ei yhtään läpipelanutta ollut.

- Pelaajat, jotka tuplaavat onnistuneesti 3 päivää putkeen samalla viikolla (maanantai-keskiviikko) saavat maanantain aloituspanoksensa takaisin vedonlyöntibonuksena 20 € asti. Bonuksella on 1x kierrätysvaatimus minimikertoimella 1,5 30 päivän sisään. Palautus maksetaan seuraavana maanantaina.

- kaikilla kampanjasta saaduilla voittorahoilla on 1x kierrätysvaatimus minimissään 1,50 kertoimella

Tili auki tästä ja eikun tuplailemaan, joka maanantai!

Kommentit (2)

Muuten ihan hyvä mutta sitten

Muuten ihan hyvä mutta sitten kun ne ei enää jossain vaiheessa ota vetoa vastaan..