Työkalut

Päivän spesiaali

FanTeam tuo fantasy sportsin Suomeen!!

DFS pelejä (Daily Fantasy Sports) pelejä tarjoava FanTeam.com on tulossa kovalla vauhdilla Suomen markkinoille. DFS eroaa perinteisestä fantasypelistä siten, että turnaukset ovat pokeriturnausten kaltaisia ja kestoltaan 1-2 päivää tai jopa yhden ainoan ottelun verran. Turnauksia voi järjestää kuka tahansa. Turnaukset toimivat samalla tavalla kuin pokerin vastaavat, eli talo ottaa turnausmaksusta pienen osuuden ja loput jaetaan palkintopotissa määritellyllä tavalla. Näin kuka tahansa pystyy muuttamaan urheilutietämyksensä rahaksi.

FanTeamilta löytyvät tällä hetkellä kaikki suurimmat eurooppalaiset sarjat (jalkapallo) ja jääkiekko ja muut lajit tekevät tuloaan. Ylikerroin.com järjestää sekä itsenäisesti että FanTeam.comin kanssa freerolleja ja muita turnauksia kauttaan rekisteröityneille.

Tutustu etuihin foorumilla ja tule mukaan kiehtovaan DFS maailmaan. Tarjolla on jatkuvasti ilmaisturnauksia joten tallettamista et tarvitse päästäksesi kokeilemaan taitojasi!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.