Kierrosraportti: Ässien puolustuspeli kunnossa - tulosvedosta hyvät osumat

Kierrosraportti: Ässien puolustuspeli kunnossa - tulosvedosta hyvät osumat

Comments: 0

HPK - Ässät 1-2 ja.

Laukaukset maalintekosektorista: 11-23

Kommentti: HPK oli voittaa ottelun Juhani Jasun avauserän maalilla, mutta sinnikäs porilaisjoukkue sai palkintonsa kolmannen erän lopulla. Tilanteisiin nähden ansaittu voitto sinetöityi Ässille jatkoajalla.

Pelicans - Ilves 5-1

Laukaukset maalintekosektorista: 21-14

Kommentti: Pelicans oli ottelussa niskan päällä ja joukkue nappasi ansaitun voiton. Loppulukemat repesivät lopulta ehkä turhan isoiksi Ilveksen puolustuspelin romahdettua melkoisesti.

Sport - Blues 6-2

Laukaukset maalintekosektorista: 14-19

Kommentti: Sport laukoi paljon sektorin ulkopuolelta ja oli tehokkaana laatupaikoissaan. Melko rajut lukemat mairittelevat hieman Sportia, mutta toisaalta voittoa voidaan pitää jokseenkin ansaittuna koska joukkue kuitenkin teki viisi maalia (+ yhden tyhjiin).

 

Monivedon ja tulosvedon jälkikommentit: Monivedossa molemmat ideakohteet Pelicans ja Sport voittivat, mutta tuskin monenkaan lapulle asti oli päätynyt Sportin kuutta maalia. HPK-Ässät -ottelun 1-1 oli myös varsin hyvä tulos. Tulosvedossa sen lopullinen kerroin oli 17,72 ja kerroinraja oli 17,00. Pelicansin 5-1-voitto jäi myös ylikertoimeksi, lopullinen kerroin oli 49,65 kerroinrajan oltua 47,00.

Kommentit

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.