Pinnacle - vedonvälittäjien markkinajohtaja

Pinnacle - vedonvälittäjien markkinajohtaja

päivitetty: Torstai, 20.09.2018, 10:26

Comments: 1

Pinnaclelle tapahtui keväällä se, mistä jokainen vähänkään vakavissaan vedonlyönnin ottava pelaaja on haaveillut, eli Pinnacle liittyi suomalaisille verovapaiden vedonlyöntiyhtiöiden joukkoon. Pinnacle on nykyään ETA-vedonlyöntiyhtiö ja sillä on Malta Gaming Authority, MGA:n, lisenssi.

Pinnacle on vedonlyöntiyhtiöiden markkinajohtaja, johon muita välittäjiä usein verrataan, sillä siltä ei käytännössä juurikaan heikkouksia löydy. Kertoimet ovat huipputasoa (parhaimmillaan palautusprosentti jopa huikeat 98%) ja panoskatot ovat aivan maailman kärkiluokkaa. Toisin kuin hyvin monessa muussa paikassa maksimipanosta pääsee kaiken lisäksi pelaamaan niin monta kertaa kuin haluaa. Ainoastaan kertoimet vain hieman putoavat jokaisen vedon jälkeen. Panosten kanssa on myös hyvä huomata, että jokainen kohde aukeaa lähes aina pienemmällä maksimipanostasolla ja nousee ottelun alkamisajankohdan lähestyessä.

Voittajat tervetuloa!

Pinnacle ei aseta voitollisille pelaajalle millään tavalla alempia panosrajoja. Pinnacle suorastaan toivottaa voitolliset pelaajat tervetulleeksi sivustolleen, ja oikeasti tarkoittaa sitä. Tälle firmalle voi luottavaisin mielin pelata pelkäämättä, että voittoputken tai kotiutuksen jälkeen sallittuja panosmääriä oltaisiin tiputettu. Miksi Pinnacle voi sitten tehdä tällä tavalla? Siksi, että sen vedonlyöntiohjelmisto on niin huippuunsa viritetty, että he uskovat tällä tavalla kykenevänsä löytämään jokaiseen kohteeseen heidän kannaltaa parhaat mahdolliset kertoimet.

Pinnacle ilmoittaa selkeästi kulloisenkin hetken maksimipanoksen jokaiseen kohteeseen ja lyödyn vedon jälkeen saa saman kohteen pelata toistamiseenkin, luonnollisesti kertoimen laskettua hieman. Pinnacle on profiloitunut sinkkukohteisiin, mutta suurimmissa sarjoissa on yhdistelmävedot myös mahdollisia, mutta tällöin jokaisen käytössä olevan kohteen kerroin on pienempi, kuin se singlevetona olisi.

Kattava kohdevalikoima

Pinnaclen kohdevalikoima on tasoitus- ja totals-vedoissa hyvin kattava. Useimmissa sarjoissa on valittavissa useampi eri tasoitusvaihtoehto tietenkin hieman eri kertoimilla. Voit siis helposti pelata halutessasi samaan futisotteluun joko suoraa voittoa tai maalin tasoitusvetoa. Lisäksi suurimmassa osassa sarjoja on mukana myös tuttu 1x2-pelimuoto.

Suurin ongelma Pinnaclen kohdevalikoimassa on usein erikoisvetojen, kuten maalintekijä- ja korttivetojen, vähyys. Usein head-to-head -kohteita on myös moniin lajeihin tarjolla vähän. Parhaimmillaan Pinnacle on ehdottomasti jalkapallovedonlyöjille sekä jenkkilajien ystäville (NHL, NBA, NFL, MLB). Niissä sarjoissa kohdevalikoima on erittäin kattava ja kertoimet maailman ehdotonta eliittiä.

Maininnan arvoista on myös se, että Pinnaclella on hyvin toimiva ja selkeäkäyttöinen mobiilipuoli. Tämän lisäksi Pinnaclella on laaja ja monipuolinen kasino, jossa pelaaja saa 0,3 %:n ns. rakeback-palautuksen panosmäärästään suoraan tilille.

Talletusvaihtoehdot

Talletusvaihtoehtojen kirjo on suuri ja mukana suomalaisten keskuudessa suosituimmat Skrill, Neteller, Visa, Mastercard sekä pankkisiirto. Pankkisiirron Pinnacle on ilmoittanut kestävän maksimissaan viisi pankkipäivää. Kotiutukset onnistuvat kuten talletukset ja Pinnacle tarjoaa yhden ilmaisen kotiutuksen kuukaudessa.

Kenelle sopii?

Pinnacle soveltuu parhaiten vedonlyöjälle, joka haluaa puristaa kertoimista viimeisenkin sadasosan puolelleen. Korkeat palautusprosentit takaavat, että Pinnacle tarjoaa hyvin usein markkinoiden parhaimpia kertoimia.

Pinnaclen ajatusmaailmassa korkeat kertoimet ovat jokaiselle pelurille paras mahdollinen tarjottava bonus. Tämän johdosta he eivät ole tarjonneet enää vuosikausiin minkäänlaisia talletusbonuksia tai ilmaisvetoja. Harrastelijapelurin kannalta myöskin erikoisvetojen vähyys voi olla hieman negatiivinen asia.

Pinnaclella on myös suomenkielinen sivusto, mutta valitettavasti ei suomenkielistä asiakaspalvelua. Kuitenkin Pinnaclella toimii kaikki yleensä niin hyvin, että asiakaspalveluun tarvitsee turvautua hyvin harvoin. Pinnacle on kerännyt useita palkintoja vedonlyöntifirmojen keskuudessa ja sen maine pelaajien keskuudessa on varmasti paras kaikista vedonlyöntitoimistoista. 

AVAA TILI PINNACLELLE TÄSTÄ!

Kommentit (1)

Asiakaspalvelua suomen kielellä.

Olen kyllä mielestäni asioinut pinnaclelle ainakin emailitse ihan suomen kielellä.