Sbobet - ehdoton bookkerivalinta futisbetsareille

Sbobet - ehdoton bookkerivalinta futisbetsareille

päivitetty: Torstai, 20.09.2018, 11:27

Comments: 0

Sbobet on erittäin tunnettu ja hyvämaineinen aasialainen vedonlyöntiyhtiö, joka on perustettu vuonna 2004. Yhtiö on pyörittänyt Euroopan toimintojaan Isle of Manin kautta vuodesta 2009 lähtien. Sbobet on monelle varmasti tuttu Valioliigan eri joukkueiden sponsorina. Yhtiö on napannut vuonna 2009 ja 2010 ”Asian Operator of the Year”-palkinnon.

Yleistä sivustosta

Sbobetin nettisivusto on muokattavissa monin tavoin omiin mieltymyksiin sopivaksi. Kohteita voi katsella tuttujen 1x2-kertoimien kautta, tai käyttää monipuolista näkymää, jossa kerralla on tarjolla runsaasti otteluiden eri kertoimia. Vetojen jättäminen on helppoa ja mahdollistaa korkeampien kertoimien hyväksymisen ilman erillistä varmistamista. Vetoa jätettäessä näkyy myös selkeästi kohteen minimi- ja maksimipanokset. Yhdistelmävedot onnistuvat ”Mix Parlay”-toiminnolla.

Lajivalikoima

Sbobet on ehdoton valinta jalkapallosta vetoa lyöville. Kertoimet ovat huippuluokkaa ja panosrajat ovat korkeat. Valikoima on myös todella kattavaa. Tarjolla on esimerkiksi kesäisin Suomen 2. divisioonan jalkapalloa. Parhaimmat kertoimet ovat tarjolla nimenomaan Asian Handicap -pelimuodossa. 1X2-kertoimet eivät ole ehkä niin isoja kuin joillain muilla kilpailijoilla.

Sbobetin live-vedonlyöntitarjonta on todella laajaa. Kohteiden ja mainioiden kertoimien lisäksi tarjolla on tarkkaa tilastoa live-otteluista ja pelien kulusta. Yhtiön live-kertoimet ovat erittäin kilpailukykyisiä muun muassa NHL-vedonlyönnissä. Live-vedoissa on huomioitava, että vedon hyväksymiseen saattaa mennä tovi, mutta ilmoitus hyväksytystä vedosta tulee selkeästi näkyville.

Kuten todettua, niin Sbobetin tarjoamat huippukertoimet jalkapallon Asian Handicapissa tekevät siitä loistovalinnan futisbetsareille. Jalkapallon lisäksi tarjolla on kattavasti muita lajeja. Esimerkiksi jääkiekon Liigasta on välillä tarjolla markkinoiden kovimpia kertoimia. Jääkiekossa panosrajat eivät ole jalkapallon tasolla, mutta suuremmalle osalle pelaajista rajat ovat aivan riittäviä. Laskeneeseen kertoimeen voi myös lyödä taas uuden maksimivedon. Sbobet sopii myös NBA-vedonlyöntiin ja välillä firmalla on esimerkiksi totals-vedoissa voinut jäädä huippukertoimia roikkumaan verrattaessa esimerkiksi Pinnaclen linjoihin.

 

Mainio firma aloitteleville sekä kokeneille vedonlyöjille

Sbobetista on vaikea löytää suuria heikkouksia. Isoin lienee se, että kyseessä ei ole ETA-alueen yhtiö. Joillekin myös hieman muista poikkeava vedonlyönnin ulkoasu voi olla haasteellinen, mutta toisaalta kustomoitavat valikot ovat myös sivuston vahvuuksia. Yhtiö sopii yhtä lailla niin sanotuille harrastepelaajille, kuin ammattimaisesti pelaavillekin. Rahansiirrot onnistuvat kätevästi esimerkiksi Skrillin kautta. Talletuksissa ja kotiutuksissa ei ole raportoitu ongelmia.

Uusille asiakkaille Sbobet tarjoaa 200 euron talletusbonusta. Bonus ei ole aivan tavanomainen, mutta se kannattaa ehdottomasti hyödyntää, kunhan huomioi ehdot tarkasti. Bonus tilitetään asiakkaalle, kun alkutalletus on kierrätetty 14 kertaa vähintään 1,50 kertoimilla (huomioi sallitut pelimuodot). Talletusbonuksen tarkat säännöt ja ehdot löytyvät tästä.

Tee tili Sbobetille tästä!

Kommentit (0)