Tutkimus: Näitä kuskeja pelaamalla pärjäät raveissa paremmin

Tutkimus: Näitä kuskeja pelaamalla pärjäät raveissa paremmin

Updated on Ke, 19/08/2015 - 23:37

Comments: 0

Suomen raveista on olemassa melko vähän analyyttisesti tutkittua tilastotietoa. Nyt Suomen Urheilutiede Oy on julkaissut tutkimuksensa valtakunnan eniten ajavista raviohjastajista.

Tutkimus on kasattu tältä ja viime vuodelta liki 4500:sta ravilähdöstä ja se kertoo totuuden ohjastajien palautusprosentista voittajapelissä erilaisilla suosikeilla startatessa. Keitä ohjastajia systemaattisesti pelaamalla olisit jäänyt voitolle, entä keitä pelaamalla olisit hävinyt eniten? Se selviää tästä tutkimuksesta. Tutkimusraportin sisällön on tarkoitus inspiroida ja kannustaa ravien ystäviä lähestymään raviurheilua analyyttisesti ja hakemaan tilanteita, joissa pelin ehdot ovat pelaajalle edullisia.

Voit ladata tutkimuksen luettavaksesi täältä.

Kommentit

Päivän spesiaali

100% talletusbonus 10Betiltä 100e asti!!

10bet tarjoaa uusille suomalaisasiakkailleen 100% talletusbonusta 100 euroon asti. 10bet on siirtynyt Maltan lisenssin alle ja ETA-välittäjänä se on myös voittojen suhteen veroton.

Saat talletusbonuksen koodilla FIN100. Bonuksen kierrätysvaatimus on viisi kertaa talletus+bonus. Minimikerroin bonuskierrätykselle on 1,60. Lue tarkemmat bonusehdot 10betin sivuilta!

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.