Veikkaushuoneella maittavat kertoimet Liigaan! (päivitetty 16.9.)

Veikkaushuoneella maittavat kertoimet Liigaan! (päivitetty 16.9.)

päivitetty: Torstai, 01.10.2015, 09:24

Comments: 0

Tässä artikkelissa on havainnollistettu sitä, kuinka pienetkin erot kertoimissa ovat merkittäviä. Tärkeintä on luonnollisesti bookkerin luotettavuus, sillä kertoimilla ei ole mitään merkitystä, mikäli mahdollisia voittoja ei saa kotiutettua. Veikkaushuoneen kohdalla tälläisistä ongelmista ei ole kuultu lainkaan. Veikkaus maksaa voitot luotettavasti samoin kuin Pinnacle. Nordicbetistä on tullut reilusti pettyneiden asiakkaiden palautetta, sen jälkeen kun se myytiin Betsson Groupille. Kuitenkaan viime aikoina negatiivista palautetta ei ole enää tullut, joten eiköhän siellä ole asiakaspalveluosasto saanut huutia ja ryhdistäytymismisliike on tapahtunut.

Jokainen vertailun bookkeri on ETA-bookkeri, joten veroja ei tarvitse maksaa, vaikka voittaisi kalenterivuoden aikana kuinka paljon tahansa. Kaikilla muilla on suomenkielinen asiakaspalvelu paitsi Pinnaclella. Pinnaclella tai Veikkauksella ei ole pelkoa, että henkilökohtaisia panosrajoituksia tulisi.

Kuitenkin kertoimet ovat luotettavuuden jälkeen se tärkein asia, mikäli panosta saa haluamansa määrän sisään. Vedonlyönnissä on se hyvä puoli, että sinulla voi olla useampi tili monelle eri vedonlyöntitoimistolle, joka on suositeltavaa, jotta saisi aina mahdollisimman hyvän kertoimen. Asiaa voi verrata hyvin siihen, että olet ostamassa nettikaupasta tuotteen, niin mikäli luotettavuus ja muut asiat ovat kunnossa, niin useimmiten hintavertailun kautta ostaja päätyy liikkeeseen, josta saa haluamansa tuotteen edullisimmin. Sama pätee myös vedonlyöntiin. Miksi tehdä rivi, jolla esim. 10 euron panoksella voi voittaa 150 euroa, mikäli ”naapuriliikkeessä” samalla rivillä saa 200 euroa.

Veikkaushuoneella on todella kilpailukykyiset kertoimet Liigaan viime kauden tapaan, kuten seuraava taulukkokin osoittaa.

Vertailubookkerit valittu seuraavin perustein:

Nordicbet: Luultavasti tunnetuin ulkomaalainen bookkeri suomalaisten keskuudessa.

Pinnacle: Maailman ykkösbookkeri ja ammattilaisten suosima mm. korkeiden kertoimien vuoksi. Huomioitavaa, että yhdistelmävedoissa Pinnaclen kertoimet ovat huomattavasti alemmat kuin single-vedoissa.

Veikkaus: Kotimainen vaihtoehto.

Seuraavassa taulukossa on tämän päivän 1x2-kohteiden kertoimista rakennettu kaikki 16 mahdollista tulosvaihtoehtoa, kun jätetään tasapelit huomioimatta. Näissä kertoimissa on huomioitu Pinnaclen alemmat kertoimet yhdistelmävetoihin. Paras kerroin on merkitty punaisella ja huonoin vihreellä. Lopussa on parhaan ja huonoiman rivin kertoimien erotus.

Johtopäätösenä voikin sanoa, että yhdistelmävedoissa Veikkaushuone on omassa kastissaan ja vastaavasti yksittäisvedoissa kannattaa poimia paras kerroin, joka useimmiten löytyy joko Veikkaushuoneelta tai Pinnaclelta, mutta välillä myös mm. Veikkaukselta.

Mikäli Veikkaushuone kiinnostaa, niin TÄSTÄ voi avata tilin. Kannattaa myös huomioida, että Veikkaushuone tarjoaa uusille asiakkailleen 100% bonuksen aina 100 euroon asti!

Kommentit (0)