Lätkävihjeiden seuranta päivitetty - tasavoittopalautus 107%

Lätkävihjeiden seuranta päivitetty - tasavoittopalautus 107%

Comments: 0

Aika jälleen päivittää seuranta ajan tasalle. Edellinen päivitys on tasan kuukauden takaa.

Alkuun palautus tasavoittoperiaatteella. Eli jos kerroin esim. 5,00 niin siihen panosta 0,25 ja jos 2,00 niin panos 1,00. Nettovoitto tässä siis 1 yksikköä / veto. Itse käytän panostuksessa tämäntyyppistä periaatetta ja hieman sitten muokkaan vedon maistuvuuden perusteella.

Panokset yhteensä: 143,57
Palautukset yhteensä: 153,44
Palautus: 106,9%


Vertailuna myös tasapanosmenetelmä, mutta se ei ole enää kovin hyvin kuvaava, koska pelikohteina on ollut paljon isojakin kertoimia (2,5-3,5 ja jopa yksi yli 6 ja isoin 17,5). Näihin isoihin panos tietysti oikeasti on pienempi, kuin esimerkiksi 1,7-kertoimiseen kohteeseen.

Kohteita: 167 kpl
Osuneiden kohteiden kerroinsumma: 176,4
Palautus: 105,6%

Seurannan ulkopuolelta mainittakoon vielä muutama veto, jotka vihjasin foorumin puolella. Kyseisistä kolmesta vedosta osui kaksi kerroinsummalla 11,60. Seuraava seurantapäivitys on luvassa runkosarjan päättymisen jälkeen.

Veikkaushuone tarjoaa 100% vedonlyöntibonusta aina 100€ asti! Hyvät kertoimet Liigaan!


Kommentit

Päivän spesiaali

Vikibetin erikoistarjous!!

Vikibet tarjoaa ainoastaan Ylikerroin.comin kautta rekisteröityneille käyttäjilleen hieman lisäherkkua rekisteröinnin yhteyteen.

Tarjolla on 100% ensitalletusbonus 100€ asti vedonlyöntiin, sekä kaupan päälle 100 ilmaispyöräytystä video slot -peli Starburstiin!

Vikibetin ensitalletusbonus pitää kierrättää 6 kertaa (sekä talletus että bonusraha) vähintään 2.0 tasoisilla kertoimilla. Kierrätys täytyy suorittaa 90 päivän aikana.

ETA-välittäjänä voitot Vikibetiltä ovat verottomia.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.