Parhaat vedonlyöntivihjeet - päivitetty 4.2.

Parhaat vedonlyöntivihjeet - päivitetty 4.2.

Comments: 0

Vedonlyöntivihjeet ilmaiseksi

Ylikerroin.comin keskustelupalstalta löydät päivittäin parhaita vedonlyöntivihjeitä vaikkapa jääkiekon SM-liigaan, NHL:ään, jalkapallon Valioliigaan, Veikkausliigaan, eSportsiin ja todella moneen muuhun lajiin.

Mikäli foorumi ei ole sinulle vielä tuttu, niin ensin kannattaa tutustua opasvideoomme (Video: Ylikerroin.com vedonlyöntisivusto), jonka jälkeen olet valmis rekisteröitymään ja hyödyntämään heti parhaalla katsomallasi tavalla keskustelupalstan parhaita puolia.

Tutki vihjaajan seurantaa

Muiden kohteita peesatessa hyvä vinkki on tutustua vihjaajan seurantaan ja tutkia millaiseen tulokseen hän on päässyt. Kannattaa pitää kuitenkin mielessä, että vasta usean sadan vedon otos alkaa kertoa tarkemmin vihjaajasta. Toisaalta pienemmissä lajeissa vetoja ei välttämättä tule kauden aikana edes kovinkaan paljon.

Tällöin kannattaa seurata päihittääkö vihjaaja päätöskertoimen. Eli jos vihjaaja vihjaa kohdetta esimerkiksi kertoimella 2,00 ja kohde sulkeutuu kertoimella 1,80, niin pelivalintaa voidaan pitää oivallisena. Mikäli jatkuvasti käy kuitenkin päinvastoin, niin silloin kyseisiä vinkkejä kannattaa peesata vain harkiten.

Sanalliset perustelut voivat myös antaa vihjeestä lisätietoa ja vakuuttaa peesaamaan. Perustelujen suhteen kannattaa kuitenkin olla varuillaan, sillä lähes aina kaikki yleisesti tiedossa oleva on jo huomioitu kertoimissa. Näin ollen vihje voi olla aivan yhtä hyvä, vaikka siinä ei sen kummempia perusteluita olisikaan. Pitkä voittava seuranta on mitä parhain perustelu.

Foorumin ominaisuuksiin kuuluvat myös peukut. Hyvät vihjeet keräävät aina peukkuja, joten niiden perusteellakin voi yrittää tehdä päätelmiä vihjeiden hyvyydestä. Toisaalta hyviä löytöjä voi tehdä myös "peukuttomista" vihjeistä.

Pelaa aina markkinoiden isoin kerroin

Muista peesatessa poimia aina paras mahdollinen kerroin markkinoilta. Monet vihjaajat käyttävät vihjeissään vain isoimpia bookkereita kuten Pinnacle ja Sbobet sen takia, että niissä panosrajat ovat iso. Parempia kertoimia löytyy usein kuitenkin myös pienemmiltä yhtiöiltä ja ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää siinä määrin mitä niihin saa panosta sisään. Hyviä kertoimia tarjovat esimerkiksi Olybet ja Coolbet sekä monet muut yhtiöt, joita voit katsoa tästä: Parhaat vedonlyöntibonukset.

Parhaat veikkausvihjeet foorumilta

Tämä uutinen kannattaa lisätä kirjanmerkkeihin, sillä päivitämme tähän säännöllisesti parhaita pelivalintoja keskustelupalstalta. Ilmoitamme uudesta poiminnasta aina myös Twitterin puolella (@Ylikerroin) hashtagilla #ykveto.

Vihjeiden kertoimet ovat saattaneet muuttua alkuperäisestä, sillä kertoimet muuttuvat nopeaan tahtiin. Tällöin kannattaa tutkia saako toiselta bookkerilta vastaavaa tai jopa parempaa kerrointa. Mikäli kerroin on tippunut kauttaaltaan paljon, niin vihje kannattaa jättää sillä kertaa väliin.

Toisaalta jos kerroin on noussut rajusti, niin taustalla voi olla uusia kokoonpanotietoja, jolloin on syytä joko vähentää panosta tai selvittää asiaa tarkemmin. Foorumilla voi myös kysyä vihjaajalta onko hänen pelivalintansa vielä voimassa muuttuneella kertoimella.

Vedonlyöntivihjeet 4.2.2018

Tarkkaan ei tietoa paljonko tuohon saa Betfairille, joten otetaan seurantaan 1,85 kertoimella @Coolbet. Tuollakin kertoimella vaikuttaa hyvältä pelikohteelta! Tästä vihjeeseen foorumille. 

Vedonlyöntivihjeet 24.1.2018:

Tämän kerroin on laskenut Pinnaclella 2,139:ään. Laitetaan sillä kertoimella seurantaan. Muista bookkereista tähän löytyy muun muassa Unibetillä vielä kerroin 2,25. Tästä vihjeeseen foorumille.

Edit. Tulos osuma!

Vedonlyöntivihjeet 21.1.2018:

Taas on tarjolla Veikkauksen toppia. Otetaan Carolina #ykvetona ml-muodossa. Tästä vihjeeseen foorumille.

Edit. Tulos huti!

Vedonlyöntivihjeet 18.1.2018:

Otetaan #ykvetona näistä poiminnoista Kärpät ml, johon Veikkaus tarjoaa markkinoiden isointa kerrointa. Tästä vihjeeseen foorumille.

Edit. Tulos osuma!

Vedonlyöntivihjeet 15.1.2018:

Kerroin tässä tällä hetkellä vielä hyvin pelattavissa 2,05. Tästä vihjeeseen foorumille.

Edit. Tulos osuma!

Valintojen seuranta
Pelattuja kohteita: 11
Osuneiden kerroinsumma: 15,885

Kommentit (0)