SaiPa jahtaamaan pisteitä Tampereelta

SaiPa jahtaamaan pisteitä Tampereelta

Comments: 0

Runkosarjan kakkossijalle sinetöitynyt Tappara kohtaa kotonaan pudotuspelien kotiedusta taistelevan SaiPan. Lappeenrantalaiset ovat voittaneet neljästä viime pelistä kaksi, mutta hieman paremmalla tuurilla saldona voisi olla vaikka neljä voittoa. Lukkoa vastaan SaiPa haki erittäin liikkuvalla pelillä ansaitun 5-2-vierasvoiton. Porissa joukkue hävisi 1-0, mutta pelitapahtumien mukaan SaiPa olisi voinut tuon pelin voittaa usealla maalilla. Monta tolppaa ja yhteensä 46 Rasmus Rinteen torjuntaa oli lappeenrantalaisten voiton esteenä. Lauantaina SaiPa oli myös kolmessa pisteessä kiinni aivan ottelun loppuvaiheeseen asti. JYPin Eric Perrin tasoitti ottelun reilu minuutti ennen kolmannen erän päätöstä. Jatkoajalla JYP oli vahvempi.

Tapparan kauden loppuvaiheet ovat sujuneet tuloksellisesti varsin hyvin. Lauantaina joukkue tosin jäi pahasti HPK:n jyrän alle. Tiistain ottelussa tamperelaisilla ei ole enää sen suurempaa panosta, kuin pelillisen ilmeen säilyttäminen pudotuspelejä varten. Tiukoissa tilanteissa otetta saatetaankin aavistuksen höllentää, sillä turhiin loukkaantumisiin ei ole varaa merkityksettömässä ottelussa. Tappara on kaikesta huolimatta kovan materiaalinsa turvin ottelun suosikki, mutta motivaatiotekijät ja joukkueiden pelilliset vireet tasoittavat voimasuhteita. Parhaat pelikohteet löytyvätkin SaiPan pärjäämisestä.

Tappara - Saipa 44 25 31

Pelivalinnat:

Saipa -0,5 3,38 @Pinnaclesports, kerroinraja 3,23

Tasapeli 4,09 @Pinnaclesports, kerroinraja 4,00

Kommentit

Päivän spesiaali

SuperLennyltä hieno ensitalletusbonus!

SuperLenny tarjoaa uusille rekisteröityneille käyttäjille hyvää ensitalletusbonusta. Bonus on suuruudeltaan 100% 100€ asti.

Talletus + bonus tulee kierrättää kolme kertaa vähintään 1,60 -tasoisilla kertoimilla 30 päivän aikana.

ETA-välittäjänä SuperLenny on myös voittojen suhteen veroton.

Help!

Hallitseeko pelaaminen elämääsi liikaa? Tuntuuko, että pelaaminen aiheuttaa sinulle tai läheisillesi ongelmia?

Peluuri.fi on peliongelmien asiantuntija. Se on maksuton palvelukokonaisuus pelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville.