ValueWolves - uusi, ison volyymin vihjepalvelu

ValueWolves - uusi, ison volyymin vihjepalvelu

päivitetty: Perjantai, 25.03.2022, 09:59

Comments: 0

ValueWolves vihjepalvelu

Kolmen tekijän kombinaatio

Yhteenlaskettu vuosikymmenten kokemus ammattimaisesta vedonlyönnistä niputetaan yhteen tämän vihjepalvelukollektiivin myötä. Vedonlyöntipalstoilla eurofutisvihjeitä ansiokkaasti tarjonnut ja pesäpalloanalyyseistään tuttu Olli Koski, sekä esportsvedonlyönnillä markkinoita murjoneet Janne Kostamovaara ja Kari Koskela päättivät yhdistää voimansa.

“Yhteistyö oli jo hetken pyörinyt paperilla ja mielessä, mutta nyt vihdoin asiat klikkasivat kohdalleen ja pyörät saatiin pyörimään hyvin nopeasti”, toteaa Kostamovaara.

Vihjeiden laatu ja monipuolisuus

ValueWolves-kollektiivin Wolf Pack eroaa monista muista aiemmista vihjepalveluista siten, että tavoitteena on tarjota noin 200 vihjettä kuukaudessa - noin euro/vihje hinnalla. Palvelu tarjoaa pelisuosituksia suurimpiin eurofutissarjoihin, suurimpiin esportslajeihin, tuleviin arvokisoihin sekä kesällä kansallispeliimme pesäpalloon.

“Laaja lajikirjo mahdollistaa tehokkaan kassan kierron sekä vetojen hajauttamisen. Volyymi pyritään pitämään korkealla, jolloin palvelun hinta per vihje sopii myös pienellä kassalla operoivalle pelaajalle”, kertoo Koskela avatessaan palvelun ydinajatusta.

“Oman tekemisen ja toiminnan takana on helppo seistä selkä suorana kun kaikki vedot lyödään myös itse, ja on kriittiset kaverit vieressä tarkastelemassa tekemistä”, toteaa Koski.

 

Vihjeiden hinta ja palvelu

ValueWolves tarjoaa lähtökohtaisesti kahta eri pakettia:

Pack 1 ajalle 9.3. - 31.3. hintaan 199e

Pack 2 ajalle 9.3. - 30.4. hintaan 349e

Kalenterikuukaudessa vihjeitä odotetaan kertyvän n. 150-200 kappaletta.

Vihjeet tarjotaan ketterästi Telegram-viestintäsovelluksen kautta

Järkihintainen ja laadukas vihjepalvelu - ValueWolves

Kysy, ota yhteyttä ja tilaa sähköpostitse valuewolfpack@gmail.com

Löydätte kollektiivin myös twitteristä: @ValueWolves

Kommentit (0)