Leijonien suoritukset lähtevät nousuun

Leijonien suoritukset lähtevät nousuun

Betsari Pro blogi

Comments: 0

Suomen MM-kisaurakka on alkanut haastavasti, kun Valko-Venäjä kaatui vasta hikisten vaiheiden jälkeen ja Ranskalle koettiin nöyryyttävä tappio. Totuus kuitenkin on, että moneen muuhun MM-kisaryhmään nähden Suomelta puuttuu tänä vuonna juuri sitä kiekollista osaamista ja ratkaisuvarmuutta, joilla nämä heikommat maat kaadetaan. Tänään vastaan asettuva Tshekki on joukkueena täysin erilainen ja Suomi pääsee pelaamaan aivan eri tavalla vahvuuksillaan. Kärjistäen maalintekopeli muuttuu maalinestopeliksi ja se sopii tälle Leijona-ryhmälle paljon paremmin.

Tshekki on avannut kisat hyvin, kun ensin avauspelissä se taisteli Kanadaa vastaan hyvin, vaikka lopulta melko selvänumeroisesti hävisikin. Sen jälkeen se kaatoi vakuuttavasti Valko-Venäjän ja varmisti sillä suorituksella olevansa näissä kisoissa vakava mitalikandidaatti. Tshekin joukkueen terävin kärki on kiistatta Suomen vastaavaa vahvempi, mutta silti kannattaa pitää mielessä, että tshekkiläistenkin runko koostuu pääasiassa Euroopassa pelaavista kiekkoilijoista.

Ennen kisoja Suomen ja Tshekin joukkueita pidettiin melko samantasoisina, joten on varottava menemistä liiallisiin johtopäätöksiin vain kahden ottelun tulosten perusteella. Vedonlyöntimarkkina on muuttanut mielipiteensä ottelusta jo aivan täysin, kun ennen avausotteluja Tshekin voitosta maksettiin kertoimia 2,40, niin enää ollaan tasolla 1,85. Muutokselle toki löytyy vahvoja perusteluja, mutta silti niiden suuruusluokka on vain aivan liian suuri.

Pelivihje: Suomi +0,5 2,06 @Pinnacle

Tarkkojen arvioiden tekeminen tällaiseen otteluun on tietysti erittäin haastavaa, mutta 50% tälle tasoitusvedolle on tuskin liikaa. Rohkeammat pelurit voivat ottaa lapulle jopa Suomen suoran voiton.

Kommentit (0)