NY Islanders Dallasin kaatoon

NY Islanders Dallasin kaatoon

Betsari Pro blogi

Comments: 0

NY Islanders ja Dallas kuuluvat molemmat tämän NHL-kauden pettymyksiin. Molemmilta odotettiin enemmän, mutta tämän hetken otteilla kumpikaan ei tule selvittämään tietään pudotuspeleihin. Molempien otteet ovat olleet ailahtelevia, eivätkä hyvät otteet ole usein kestäneet pitkään. Nyt molemmilla on alla hyvä ottelu, kun Dallas kaatoi kovan NY Rangersin maali-iloittelussa 7-6 ja Islanders pudotuspeleihin matkalla olevan Bostonin selvin 4-0 lukemin.

Markkina tuntuu kuitenkin arvostavan Dallasia edelleen hieman liikaa vahvan viime kauden vuoksi. Tosiasiassa joukkueen puolustus on mennyt viime kaudesta lähes täysin uusiksi, eivätkä sen otteet ole olleet läheskään viime kauden tasolla. Tänään myös ruotsalainen peruspakki Oduya on sivussa loukkaantumisen vuoksi, joten Esa Lindellille on luvassa tässäkin ottelussa jälleen isot peliminuutit. Tämä kertookin Dallasista paljon, sillä Lindell ei vielä tässä vaiheessa uraansa kuulu NHL:n eliittiin. Islanderskaan ei tosin pääse otteluun ongelmitta, sillä peruspakki Boychuk ja hyökkääjät Ladd sekä Clutterbuck ovat sivussa. Kumpikaan heistä ei tosin ole kuulunut tämän kauden merkittävimpiin pistemiehiin.

Rasitusetu on tässä kohtaa myös Islandersin eduksi. Dallasille tämä ottelu on kolmas neljään iltaan ja neljäs kuuteen iltaan. Islanders pelasi viimeksi maanantaina ja on saanut pienen vieraskiertueen jälkeen vetää happea kotioloissa. Näistä lähtökohdista NY Islandersin tulisi olla hieman markkinalinjaa suurempi suosikki tässä ottelussa. Arvio vihjeelle 55%.

Pelivihje: NY Islanders ML (rankkarit mukana) 1,87 @ Pinnacle

Kommentit (0)