Huesca-Las Palmas

Huesca-Las Palmas

Betsimies blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihje Espanjan jalkapalloon

Las Palmas haastaa Huescan lauantai-iltapäivän ottelussa.

Mitäänsanomaton Huesca

La Ligasta viime kauden päätteeksi pudonnut Huesca on viettänyt käytännössä koko kauden keskikastissa. Suoritustaso on ajoittain ollut huonoa, mutta pisteitä on silti pystytty raapimaan tasaiseen tahtiin. Joukkue on liian hyvä putoamiskamppailuun, mutta liian huono taistelemaan noususta, joten keskikastista löytyy todennäköisesti lopullinenkin sijoitus. Yksittäisiä pirteitä eristyksiä on Huesca kyennyt esittämään, mutta pitkiä pätkiä ei suoritustaso ole korkealla pysynyt. 

Viime kierroksella Ibizan vieraana kärsittiin ansaittu tappio, kun sitä edeltävässä ottelussa kaatui Lugo. Tähän otteluun Huesca saa takaisin Ibizan reissun pelikiellon takia huilanneet Jaime Seoanen sekä Daniel Escrichen. Ainut mahdollinen poissaolija on toppari Jorge Pulido, jonka osallistuminen on epävarmaa. Poissaolo olisi realisoituessaan selkeä miinus Huescalle.

Las Palmasilla vaikeuksia

Tammikuun lopussa Las Palmas antoi yllättäen potkut Pepe Melille, joka oli toiminut seuran päävalmentajana lähes kolmen vuoden ajan. Potkut tulivat suurena yllätyksenä, sillä joukkue oli sarjataulukossa 7. sijalla, ja pelillistä kehitystä edelliseen kauteen verrattuna oli selvästi tapahtunut.  Melin tilalle palkattiin Barcelona B:tä aiemmin valmentanut Garcia Pimienta. Piemientan alaisuudessa peli ei ole vielä optimaalisella tavalla lähtenyt rullaamaan ja viidestä ensimmäisestä ottelusta onkin jäänyt käteen vain viisi pistettä. Huonoa onnea on toki ollut reilusti matkassa ja enemmän Las Palmas olisi useasta ottelusta ansainnut, mutta on peliesityksissäkin ollut hieman toivomisen varaa. 

Las Palmas on materiaaliltaan Segundan ylempää keskikastia. Hyökkäyspäästä löytyy sarjataso huomioiden kaksi erittäin laadukasta pelaajaa, Jese ja Jonathan Viera. Kaksikko on monta tasaista ottelua pystynyt yksilötaidollaan kääntämään Las Palmasin eduksi. Tähän otteluun Las Palmas pääsee käytännössä optimaalisella kokoonpanolla, sillä sivussa on ainoastaan pitkäaikaispotilas Pejino.

Vieraat kiinnostaa

Tämän hetken kerroinasetelmasta voisi päätellä Huescan olevan joukkueista parempi, mikä ei asian laita ole. Las Palmas on mielestäni Huescaa edellä niin pelaajamateriaalin kuin pelivoimankin osalta, joten Las Palmas valikoituu pelikohteeksi. 

Vedonlyöntivihje

Las Palmas +0, kerroin 2.59. Arvio 43%, panos 2/5.

Kommentit (0)