Bonuskierrätys - loppuyhteenveto Betserin bonuksesta

Bonuskierrätys - loppuyhteenveto Betserin bonuksesta

Bonushunter blogi

Comments: 0

Betserin kierrätys ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan. Yhtiö päätti muuttaa kesken kaiken bonusehtojaan, millaiseen emme ole koskaan törmänneet. Tästä syystä Betser-kierrätyksestä jäikin ikävä maku, kun loppubonus piti pelata kiireellä pois. Totuuden nimissä on sanottava, että omat kierrätysvetommekaan eivät sujuneet nappiin ja normaaleilla ehdoillakin bonussaldo olisi voinut vajota nolliin.

Uudetkaan kierrätysehdot eivät alusta asti pelaamalla olisi olleet mitään mahdottomia, mutta tilanteen teki hankalaksi se, että uudet ehdot tulivat käyttöön parin päivän varoitusajalla myös aiemmin bonuksen lunastaneille. Tällainen käytäntö ei ole normaalia ja erittäin röyhkeää toimintaa.

Onneksemme alkuun asetetuista pitkäaikaisvedoista New England Patriots osui jännittävien vaiheiden jälkeen ja loppusaldoksi muodostui 130 euroa. Näin ollen 100 euron alkupanokselle saatiin 30 euroa plussaa, vaikka bonus menikin nollille.

Jos jotain positiivista on Betseristä mainittava, niin kotiutus Skrilliin tuli muutamassa tunnissa, joten sen suhteen tallettajilla ei ole hätää. Kuulemamme mukaan kotiutuksissa ei ole muillakaan ollut ongelmia.

Aiemmasta Veikkaushuoneen kierrätyksestä käteen jäi 90,88 euroa plussaa, joten kahden kierrätyksen jälkeen saldona on 120,88 euroa puhdasta voittoa. Aloituskassamme 2000 euroa on siis tämän jälkeen lukemissa 2120,88 euroa. Lähiaikoina laitetaan kolmas kierrätys tulille.

Kommentit (0)