Bonuskierrätys - Liigaan kolme poimintaa

Bonuskierrätys - Liigaan kolme poimintaa

Bonushunter blogi

Comments: 0

Ennen joulua napattiin todellinen jättipotti, kun kaikki kolme hyvää änärikohdetta uivat kotiin. Veikkaushuoneen saldo nousi noiden voittojen ansiosta 247,19 euroon. Tänään jatketaan liigakohteiden parissa, jotka valikoituivat JussiQ:n blogin perusteella. Päivitetty veto NHL:ään.

Pelivalintoina Ilves, JYP ja Pelicans.

Ilves - SaiPa: Kahden hieman vaisusti pelanneen joukkueen kohtaaminen. SaiPa on valunut jo pisteen päähän jumbopaikasta, eikä peliesityksissä ole hurraamista. Maalivahtipelin piti olla SaiPan etu tällä kaudella, mutta se on pettänyt pahasti. Ilveskään ei ole suuremmin vakuuttanut, mutta joukkue on kuitenkin pystynyt runnomaan tasapelejä hankalistakin peleistä esimerkiksi HIFK:ta ja Tapparaa vastaan.

Joukkueiden välillä ei ole suurta eroa (Ilves hieman vahvempi), joten kotiedun perusteella Ilves on suosikki ja Veikkaushuoneen tarjoama kerroin 2,22 riittää peleihin. Pelivalinnat eivät perustu kerroinvertailuun, mutta muitakin välittäjiä on hyvä verrata, sillä bonustakaan ei kannata syyttä suotta kierrättää kertoimella, josta saa paremman muualta. Vertailuna mainitaan siis Pinnaclen 2,09 ja Veikkauksen 2,08.

JYP - Jukurit: JYPin ottelut ovat tuloksellisesti olleet todella vaihtelevia. Joukkue on luonut hyvin paikkoja, mutta maaliin asti kiekkoa on ollut vaikea saada. Parin viime pelin onnistumiset ruokkinevat kuitenkin itseluottamusta ja mikäli tilanteita satelee vanhaan malliin, niin Jukurit on hyvinkin kaadettavissa.

Mikkeliläiset pelasivat vahvan alkukauden, mutta viimeisen kuukauden aikana joukkueen trendi on selvästi laskenut (vaikka pari viime peliä olivat tuloksellisesti hyviä). Joukkue ei pääse maalipaikoille alkukauden malliin ja vastustajatkin ovat päässeet perille Jukureiden systeemeistä. JYP on joukkueista selvästi vahvempi ja tähän kun lisätään kotietu, niin Veikkaushuoneen kerroin 1,93 riittää hyvin peliin. Vertailuna Pinnaclella JYP 1,85 ja Veikkauksella 1,78.

Lukko - Pelicans: Lukko pelaa Kari Heikkilän alaisuudessa varsin yksinkertaista kiekkoa, jossa annetaan vastustajan hyökätä ja isketään sitten vastaiskuista tarvittavat maalit. Ajoittain peli onkin ollut toimivaa, mutta pitkän päälle heikko tilanteiden luominen kostautunee ja laukaisuprosenttikin laskenee.

Pelicansin vierasottelut ovat viime aikoina olleet tuloksellisesti heikkoja, mutta ei joukkue niissäkään ole selvänä altavastaajana ollut. Pelicans on kuitenkin osoittanut kykenevän pelaamaan vahvaa kiekonhallintapeliä, joten kokonaisuutena lahtelaiset ovat hieman raumalaisia parempi joukkue. Pelicansin otteet ailahtelevat aika lailla, mutta Veikkaushuoneen tarjoama kerroin 2,90 tuntuu kaikesta huolimatta varsin mukavalta. Pinnaclella vastaava kerroin on 2,73 ja Veikkauksella 2,60.

Veikkaushuoneen saldo on näiden vetojen jälkeen 197,19 euroa ja bonusta on kierrättämättä enää 45 euroa.

 

Pelivalintana Montreal (päivitetty klo 16:16)

Otetaan vielä veto NHL:n puolelta. Tampa Bay on kärsinyt pahoista loukkaantumisista. Joukkue saattaa tänään kuitenkin saada osan pelaajista sairastuvalta takaisin. Montrealilta on uutena sivussa Andrei Markov. Tässä kohteessa kertoimet voivat elää illan mittaan reilusti, mutta otetaan nyt pieni "arpa" sisään ja toivotaan, että Tampan sairastupa ei tyhjene kovasti.

Montreal on ollut pelillisesti erittäin vahva viime aikoina ja Carey Price on jo vahvistettu pelaavaksi maalivahdiksi yön peliin. Veikkaushuoneen Montreal 1,95 jatkoaika ja rankkarit huomioiden kelpaa. Montreal on tässä kohtuullinen vierassuosikki. Panos voisi olla isompikin, mutta koska kokoonpanot ovat vielä auki, niin laitetaan peruspanos 20 euroa sisään.

Kommentit (0)