Expekt bonuskierrätys to 15.3.2018

Expekt bonuskierrätys to 15.3.2018

Bonushunter blogi

Comments: 0

Laitetaan Expektin kierrätys käyntiin SM-liigan ja NHL:n kohteilla. Tilin avaamista, tallettamista ja bonuksen sääntöjä ja ehtoja on käsitelty tässä jutussa: Uusi kierrätys - Expekt vedonlyöntibonus 200%

Merkittävin huomio kierrätyksessä on se, että poiminnat tulee valita markkinoilta, joissa on kolme mahdollista lopputulosta (esim. perinteinen 1x2) ja valittu kerroin pitää olla 2,00 tai isompi.

Myös se tulee huomioida, että ensin saldosta lähtee peleihin oman rahan osuus 50€ ja sen jälkeen kierrätetään bonusta 100€. Näin ollen kerralla kannattaa jakaa koko summa pelikohteisiin, jotta saa bonuksenkin kiertämään täysipainoisesti. Toisaalta kierrätyksen kanssa ei sinänsä ole kiirettä, kun sallittu kierrätysaika on hulppea 180 päivää.

Pelivalinnat perustuvat omiin näkemyksiin, mutta vertailuna voidaan nostaa esiin esimeriksi Veikkauksen kertoimia, jotta aivan syyttä suotta ei kierrätykseen otettaisi mukaan markkinoiden pienimpiä kertoimia.

SM-liigassa sarjat poikki?

SM-liigan pudotuspelien 1. kierroksen avausotteluissa kotijoukkueet Ässät ja SaiPa olivat vahvempia. Runkosarjassa joukkueet saavat tappioista revanssihenkeä, mutta pudotuspeleissä voitot ruokkivat itseluottamusta.

Ässät ei täysin vakuuttanut kotonaan, mutta joukkue on materiaaliltaan tällä hetkellä niin paljon Lukkoa edellä, että se kelpaa kierrätykseen kertoimella 2,20. Pelicans ja SaiPa ovat tasaväkisiä joukkueita, mutta luotetaan tässä lappeenrantalaisten maalivahtietuun. Frans Tuohimaa on selvästi virkaveljeään Joona Voutilaista edellä tämän kauden torjuntatilastoissa, joten SaiPan kerroin 2,85 on kokeilun arvoinen.

NHL:ssä luvassa yllätyksiä?

Floridasta on tarjolla varsin hyvän oloinen kerroin 2,70 Bostonia vastaan (Veikkauksella tähän 2,40). Florida on päässyt viime aikoina hyvään vireeseen ja se kolkuttelee ovia aivan pudotuspeliviivan tuntumassa. Bostonin puolustuspäässä on kysymysmerkkejä loukkaantumisten takia (Krug, Chara), joten tässä on hyvä paikka kokeilla yllätystä.

Lapulle kelpaa myös Toronto Buffalon vieraana kertoimella 2,03. Buffalon materiaali on auttamatta liian kapea, jos sivussa ovat edelleen muun muassa Jack Eichel ja Kyle Okposo. Torontolla toki lienee pois Auston Matthews, mutta tämä kerroin kelpaa meille kohtuullisen hyvin osuvana kierrätykseen, vaikka se ei ole aivan markkinoiden isoimpia.

NY Islanders ei ole suosikki Washingtonia vastaan, mutta kerroinvertailun pohjalta sille tarjottu 2,85 riittää pieneen sijoitukseen (Veikkaus tarjoaa tuohon esimerkiksi vain 2,45.) Columbuksen kerroin 2,60 voisi olla vähän isompikin, mutta pakko tässä on hypätä Blue Jacketsien voittoputkeen mukaan. Columbus on tällä hetkellä aivan eri tahdissa mitä jokunen aika sitten.

Pittsburgh hävisi eilen jatkoajalla Rangersille ja ensi yönä vastassa on Montreal. Canadiens nappasi pari päivää sitten kotonaan mukavan voiton Dallasista. Muuten Montreal on toki ollut hieman alamaissa. Kaikesta huolimatta 10 ottelun edelliset saldot Montreal 3-4-3 ja Pittsburgh 3-3-4 kertovat siitä, että ei tässä mistään jättisuosikista puhuta Penguinsin osalta. Näin ollen kotivoiton kerroin 3,30 lähtee kokeiluun.

St. Louis - Colorado on mielenkiintoinen kamppailu pudotuspelipaikkaa ajatellen. Colorado on viivan päällä 82 pisteellä, kun Bluesilla on pisteitä 79. Kertoimien mukaan St. Louis olisi isokin suosikki, mutta NHL:ssä yllätykset ovat paljon yleisempiä mitä esimerkiksi kotoisessa SM-liigassa. Kerroin 3,25 kelpaakin hyvin Coloradolle (vertailuna 2,85 Veikkauksella).

Winnipegiä vastaan ei muuten oikein maistuisi, mutta joukkueen paras vire tuntuu olevan hukassa ja joukkueen uusi hankinta Paul Stastny joutui jättämään edellisen ottelun viime hetkillä väliin. Lisäksi toinen sentteri Mark Scheifele on ollut jo tovin pois ja myös hänen pelaamisensa on arvoitus. Joukkue palaa vieraskiertueelta kotiin tähän otteluun, joten perinteisesti nämä kamppailut ovat olleet kotijoukkueelle aina hieman hankalia. Chicago väläyttelee ajoittain, joten kerroin 3,60 kelpaa kierrätykseen.

Viimeisenä NHL-kohteena otetaan isokertoiminen Detroit 4,40 Los Angelesin vieraana (Veikkauksella 3,75). Detroit on ollut surkea viime aikoina, mutta juuri tästä syystä peli ei ole helppo Los Angelesille. Kingsillä on jonkun verran peliruuhkaa ja nyt kotona vastaan asettuu "helppo" Detroit. Löytyykö nöyryyttä? Los Angelesin viimeaikaisista peleistä löytyy kuitenkin erikoiset 7-2 ja 5-3 kotitappiot St.Louisille ja Chicagolle. Eli ailahtelu tuntuu olevan joukkueelle normaalia. Panos toki pienenä tähän. 

Näiden vetojen jälkeen pelissä on koko saldo 150€ ja kierrätystä on jäljellä 750€. Toivotaan, että saadaan useita osumia ja päästään jatkamaan kierrätystä.

Kommentit (0)