Fiorentina - AS Roma

Fiorentina - AS Roma

CroCop blogi

Comments: 0

Vedonlyöntivihje SerieA 2022

Italian pääsarjassa, Serie A:ssa viimeistellään maanantaina kierros nro. 36, kun Firenzeen saapuu Fiorentinan vieraaksi José Mourinhon luotsaama AS Roma.

Molemmat ryhmät pienessä suvantovaiheessa!

Kyseessä on iso ottelu molemmille porukoille, kun Eurooppa-liigaan oikeuttavaa 6. sijaa hallussaan pitävä vierasjoukkue haluaa vähintäänkin säilyttää EL-paikkansa. Viola on pari sijaa alempana, ja voitolla tästä matsista se voisi nousta Mourinhon suojattien ja Atalantan kanssa tasapisteisiin.

Isännillä on kuitenkin ollut viime aikoina melko hankalaa, sen hävittyä nolosti putoajakandidaatti Salernitanalle 2-1, sekä keskikastin Udineselle 0-4. Tuossa ottelussa se olisi vielä avausjaksolla 0-2 tilanteessa voinut päästä peliin mukaan, mutta Alvaro Odriozola ei osunut avopaikasta. Koillisen pojat löylyttivät vielä lisäajalla kahdesti sekavaa Viola-puolustusta. Viime kierroksella tappioputki jatkui odotetusti mestaruudesta pelaavan AC Milanin vieraana.

Liigan puolella ei kovin kaksisesti ole mennyt myöskään Romalla. Mourinho lepuutti kotiottelussa Bolognaa vastaan mm. 15 liigamaalin Tammy Abrahamia, keskikentän Lorenzo Pellegriniä sekä Chris Smallingia Konferenssiliigan välierää varten. Bologna oli ottelussa hiukan alakynnessä, mutta pisteet menivät jakoon lukemin 0-0. Ennen sitä pääkaupungin ylpeys jäi pohjoisessa pisteittä Interin vieraana, ja etelän reissulta saatiin Napolia vastaan piste 1-1 tuloksella.

Väsynyt Roma, tehoton Viola...

Roma voi olla tulevassa ottelussa liikkeellä hiukan heikommalla jalalla, kun Leicesteriä vastaan taisteltiin torstaina 1-0 voitto ykkösmiehityksellä, ja etenkin hyökkäyspäässä ei liiemmin ratkaisuvoimaa ole penkiltä löytynyt. Fiorentina on näyttänyt todella heikolta kauden loppua kohden, etenkin kun Baselista Dusan Vlahovicin korvaajaksi hankittu Arthur Cabral ei ole antanut liikaa apua maalien suhteen. 

 

Vihje:

Alle 2.75 maalia @1.79, 2/5u

Kommentit (0)