Buffalo - Philadelphia

Buffalo - Philadelphia

Maibou blogi

Comments: 0

NHL:ssä pelataan lauantaina 14 pelin kierros ja luvassa on taas mielenkiintoisia pelejä. Vedonlyönnillisesti paras kohde löytyy pudotuspelejä ajatellen ei niin mielenkiintoisesta ottelusta Buffalo – Philadelphia.

Molemmat joukkueet ovat tosiaan jo hyvän aikaa olleet ulkona pudotuspelikamppailusta. Sabres on mielestäni kuitenkin saanut viime aikoina laitettua peliään parempaan kuntoon, vaikka viimeiseen viiteen peliin tappioita onkin tullut useita. Flyers peliin Buffalo lähtee minun papereissani markkinaa isompana suosikkina.

Muista illan peleistä esiin nousee mm. prime time ottelu Boston – Pittsburgh, St. Louis – Minnesota ja Colorado – Carolina.

St. Louis ja Minnesota ovat todennäköinen pari pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle ja tässä kilpaillaan divisioonan kakkospaikasta ja kotiedusta. Tästä odotan tasaista peliä, nykyisillä kertoimilla St. Louis on lähempänä vetoa mutta ei kuitenkaan aivan pelikelpoinen.

Coloradon ja Carolinan pelistäkin voi odottaa melko tasaista vääntöä. Colorado pelaa usein aika nopeasti pystyyn mutta joukkueessa on myös keskitytty puolustuspelaamiseen. Tätä kannattaa seurata kevättä ajatellen.

NHL vihje

Buffalo ML @1,735, rajakerroin 1,67, panos 1,5/2,5

Kommentit (0)