Early vihje keskiviikkoillalle

Early vihje keskiviikkoillalle

Maibou blogi

Comments: 0

Blogissa vihje keskiviikon ja torstain välisen yön Los Angeles - St. Louisin otteluun ja pientä pohdintaa alkukauden tuloksista.

Viime torstain vihjeet sujuivat mollivoittoisesti eikä alkukauden tulos muutenkaan häävi ole. Tässä kohtaa otos on kuitenkin vielä pieni ja mielestäni tällaisessa tilanteessa vedonlyöjän kannalta tärkeintä on pystyä pitämään oma tekeminen eli arviointi ja vetopäätökset mahdollisimman tasalaatuisena eikä antaa tappio/voittoputken vaikuttaa tässä hetkessä. Tarkempien analyysien aika on sitten myöhemmin, jolloin omaa tekemistä voi tarkastella laajemman aineiston (toteutunut tulos, clv yms.) perusteella mutta tappioiden aiheuttaman huonon fiiliksen tai voittojen tuoman hyvänolontunteen aikana ei mielestäni kannata lähteä muuttamaan mitään.

Keskiviikon ja torstain väliselle yölle löytyi early vihjeeksi under 5.5 maalia Los Angelesin ja St. Louisin väliseen peliin. Uskon, että tässä pelissä nähdään tarkkaa peliä jossa etenkin Kings pelaa paljon trapia ja pitää viisikon tiiviinä puolustussuuntaan.

Vihje

Los Angeles - St. Louis U 5.5 @2,03 Pinnacle, rajakerroin: 1,92, panos: 1,8/2,5 

Kommentit (0)