Finaalien kolmas ottelu

Finaalien kolmas ottelu

Maibou blogi

Comments: 0

Tilannekatsausta finaalisarjaan.

Colorado on lyönyt Tampa Bayn todella vaikeaan tilanteeseen kahdessa ensimmäisessä pelissä. Ensimmäisessä ottelussa Lightning onnistui viemään pelin jatkoajalle, vaikka siinäkin Colorado oli parempi. Toisessa pelissä taululle sitten lyötiinkin murskalukemat 7-0.

Tampa Bayn pelissä on näkynyt aika paljon sille epätyypillisiä asioita. Kontrollilähdöissä on usein lyöty vain pitkää syöttöä oman maalin takaa ja myös keskialueen puolustamisessa on ollut ongelmia. Lightning on yleensä ollut tunnistamaan tilanteet, milloin jäädä matalaan trapiin mutta tässä sarjassa heidän hyökkääjiään on ollut turhan korkealla paineistamassa ja näin hyökkääjien taakse on jäänyt tilaa avata peliä keskialueelle.

Oma arvio on tässä liikkunut Coloradon suuntaan mutta tämän hetken kertoimet eivät aivan vihjeeksi asti riitä. Tampa Bay varmaan pystyy parempaan kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä on nähty. Rangersia vastaan pelatuissa konferenssifinaaleissa Tampa pelasi kunnolla heidän näköistänsä jääkiekkoa vasta sarjan loppupuolella mutta tätä sarjaa voi olla liian vaikea enää kääntää.

Kommentit (0)