Florida - Tampa Bay

Florida - Tampa Bay

Maibou blogi

Comments: 0

NHL vihjeet 2022

Vihjeitä ei tällä kertaa löytynyt mutta blogissa juttua Floridan ja Tampa Bayn sarjasta.

Ensimmäisessä pelissä Tampa sai ensimmäisen erän alkuun hyvän lähdön. He onnistuivat kontrolloimaan kiekkoa ja pitämään pelin rytmin itselleen sopivana. Alun jälkeen Florida kuitenkin pääsi vauhtiin ja sai luotua hyvin maalipaikkoja. Tampa nousi kuitenkin tasoihin ja ohi ja pelasi loppua kohti hyvin.

Lightningin kontrollilähdöistä pisti sellainen asia silmään, joka voi myös selittää miksi Tampa Bay on ajoittain ollut vaikeuksissa kauden aikana. Pakin antaessa avaussyöttöjä, hyökkääjät eivät aina ole yhtenä rintamana etenemässä, vaan he voivat olla hyvinkin eri tahdissa. Esimerkiksi eräässä tilanteessa yksi hyökkääjä oli jo lähellä siniviivaa ja hänen piti hidastaa vauhtia paitsion välttämiseksi. Kiekon saaneella hyökkääjällä ei ollut mahdollisuutta etenemiseen ja näin ollen vain yksi hyökkääjä oli keskialueella vauhdissa. Jos tuossa tilanteessa lyödään päätykiekko, niin vain yksi pelaaja ehtii paineistamaan vastustajan pakkeja. En ole MM-kisoja paljoa nyt seurannut mutta yleisesti esimerkiksi Jalosen Leijonissa hitaissa lähdöissä usein hyökätään hyökkääjien osalta yhtenä rintamana (joskus jopa koko viisikon osalta).

Nykyisillä kertoimilla Tampa Bay +0,5 @1,909 on arviollani niukka ylikerroin mutta se ei aivan riitä pelattavaksi asti.

Colorado pelasi vahvan ensimmäisen pelin St. Louisia vastaan mutta kertoimet eivät mielestäni toisessa pelissä riitä pelattavaksi.

Kommentit (0)