Los Angeles - Nashville

Los Angeles - Nashville

Maibou blogi

Comments: 0

Vihje Kings - Predators otteluun ja lisäksi Carolina - Tampa Bay pelin ennakointia.

Vihjeeksi tulevalle yölle valikoituu Los Angeles. Uskon, että Kings pelaa hieman paremmin organisoitua kiekkoa kuin Predators. Viime yön pelissä Anaheim onnistui pitämään 5vs5 pelin melko tasaisena Nashvilleä vastaan ja Kings luultavasti lähtee peliin samankaltaisesti tiiviisti puolustaen. Kingsin vahvuutena on myös ollut pelin kääntäminen, kun se on saanut riiston trapia pelatessaan. Nashvillellä ei siis näissä tilanteissa ole varaa pelata kiekolla huolimattomasti.

Carolina - Tampa Bay

Tulevana yönä pelataan myös mielenkiintoinen idän kärkijoukkueiden Carolinan ja Tampa Bayn välinen peli. Carolinasta tuli jo aiemmin jotain ajatuksia kirjoiteltua. He pelaavat aika yksinkertaista peliä ja siinä hyvä puoli on selkeys. Pelaajat tietävät miten pelataan ja se tulee selkärangasta. Riskinä tässä on se, että kiekollinen peli on liiankin yksinkertaista, jossa usein pelataan nopeasti ylöspäin ja kiekosta luovutaan, jos selkeää syöttöpaikkaa ei ole. Tällaisissa tilanteissa kiekollisesti monipuolisempi vastustaja voi saada pelin kontrolliinsa, jos Carolina luopuu liiaksi kiekosta.

Periaatteessa Tampa Bay on juuri sellainen joukkue, jonka kiekollinen peli on vahvaa. Viime vuosina Jon Cooperin valmentama joukkue on ollut NHL:ssä suunnannäyttäjä kiekollisessa pelissä. Tällä hetkellä Lightning ei kuitenkaan ole mielestäni ihan totutulla tasolla. Pelitavallisesti joukkueen pelissä on edelleen hyviä asioita mutta kuitenkin käytännön toteuttamisessa viimeinen silaus puuttuu. Vähän turhan usein tulee huolimattomia syöttöjä tai tärkeä kaksinkamppailu hävitään. Voi tietysti olla, että menestymään tottunut joukkue löytää kyllä oman tasonsa pudotuspelien lähestyessä.

Tässä pelissä olen lähes samoilla linjoilla markkinan kanssa, eikä pelattavaa löydy.

NHL vihje

Los Angeles +0 @1,81, rajakerroin: 1,74, panos 1,8/2,5 (yhdistetty Veikkaus suora voitto @2,36 ja  tasapeli @4,29)

Kommentit (0)