Pittsburghin kelkassa

Pittsburghin kelkassa

Maibou blogi

Comments: 0

Blogissa vihje Penguins – Flames peliin ja lyhyttä ennakkoa San Josen ja Montrealin väliseen peliin.

NHL vedonlyönti 2021

Pahoista loukkaantumisista kärsivä Penguins pelaa kotonaan Calgaryä vastaan. Loukkaantumisista huolimatta Penguins on pelannut melko hyvin ja kotijoukkueen kertoimet riittävät pelattavaksi.

San Jose – Montreal peliin vihjasin foorumille aiemmin San Josea ja underia.

San Jose pelaa pitkän vieraskiertueen jälkeen ensimmäisen kotipelinsä kohdaten vaikean alun kaudelle saaneen Montrealin. Olen pitänyt Sharksin pelissä viisikkopelaamisesta etenkin puolustussuuntaan, nähdäkseni joukkueella on selkeä systeemi, johon nojautua.

Montrealin kauden aloitus on ollut hankala. Pelissä on näkynyt tuttuja elementtejä viime kevään menestysreseptistä eli joukkue pyrkii puolustamaan Sharksin tavoin tiiviisti ja jopa passiivisesti. Montrealin osalta olen huomioinut ainakin ongelmia kiekollisessa pelissä. Jos hyökkääjien ja pakkien välinen etäisyys venähtää pelinrakentelussa, niin kiekonmenetyksissä puolustusvalmius ei ole samalla tasolla kuin viime keväänä. Tähän poimin foorumin puolella underia ja San Jose +0 vedon. Jonkinlainen riski piilee etenkin underin kohdalla siinä, että Sharks pelaa vasta toisen pelin kotona ja joukkue voikin lähteä kotipeliin rohkeammalla pelisuunnitelmalla kuin vieraspeleihin. Pyrin ottamaan tämän kuitenkin huomioon arviossa.

Pelivihje vedonlyöntiin

Pittsburgh +0 @1,934 Pinnacle, rajakerroin: 1,86, panos: 1,6/2,5

Kommentit (0)