St. Louis - Dallas

St. Louis - Dallas

Maibou blogi

Comments: 0

Sunnuntai-illan prime time peliin kelpaa pelattavaksi Dallas +0,5 kertoimella 1,961. Starsille tämä on jo kolmas peli neljään päivään mutta siitä huolimatta nykyisillä kertoimilla täytyy vierasjoukkuetta kokeilla varovaisesti.

St. Louisin pelissä en nyt mitään sellaista ole havainnut, että näin suureksi suosikiksi heitä saisin Dallasia vastaan. Blues ottaa kiekkoa ajoittain kontrolliin mutta pelin rakentelu on sitten usein aika mielikuvituksetonta.

Dallas pystyy hyvään puolustuspelaamiseen, heidänkään kiekollinen pelinsä ei mielestäni ole kovin kummoista ollut mutta parhaimmillaan he saavat nopeilla hyökkäyksillä paikkoja luotua. Starsin peli on hyökkäämisen suhteen mennyt aktiivisempaan suuntaan kauden aikana. Tämä näkyy myös siinä, että markkina pitää yli 5.5 maalin tulosta todennäköisempänä kuin underia. Alkukaudesta Stars oli mielestäni hyvä under joukkue, kun heiltä nähtiin usein passiivista puolustamista ja muutenkin tarkkaa peliä. Tällä hetkellä kuitenkin Dallasin peli on sellaista, että en under kelkkaan uskalla hypätä.

Vihje

Dallas +0 @1,961 Pinnacle, rajakerroin 1,87, panos 1,2/2,5

Kommentit (0)