Toronto - Tampa Bay

Toronto - Tampa Bay

Maibou blogi

Comments: 0

Pelivalinta löytyy Toronton ja Tampa Bayn välisestä kohtaamisesta.

Minä kun yleensä arvioin joukkueita pelitapa edellä, niin Sheldon Keefen Toronton pelaamisen voisi luokitella ”näennäiseksi kiekkokontrolliksi”. Joukkue saattaa ottaa kiekon kontrolliin, pudotella kiekkoa alaspäin, jos ylöspäin eteneminen ei onnistu ja vaihtaa kiekolla. Silti itse pelin rakentelusta tuntuu usein puuttuvan se punainen lanka. Totta kai taitavat kärkiyksilöt auttavat tässä asiassa paljon ja joukkueen arvioimiseen kuuluu paljon muutakin kuin pelitapa.

Ei Toronto silti huono joukkue ole eikä Tampankaan alkukausi ole mitään ruusuilla tanssimista ollut. Tässä pelissä näen Toronton olevan hieman todennäköisempi voittaja kotiedun turvin, mutta nykykertoimilla Tampan kertoimet ovat kuitenkin pelattavia minun arviollani.

Tässä ottelussa huomaan myös, kuinka aika ajoin arvioni menevät eri suuntaan kuin tilastot. Useiden julkisten xG tilastojen mukaanhan Toronto on ollut alkukaudella vahvempi kuin Tampa Bay. Näiden joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa uskon kuitenkin lähinnä pelitavallisten asioiden vuoksi, että Tampa saa Toronton heikkoudet paremmin esiin kuin keskimääräinen vastustaja. Jos taas Toronto ja Tampa Bay pelaisivat vuorollaan jotain heikompaa joukkuetta vastaan, niin siinä tilanteessa voisin hyvinkin pitää Torontoa Tampaa suurempana suosikkina tätä heikkoa joukkuetta vastaan.

Vihje

Tampa Bay +0 @2,33 Pinnacle, rajakerroin: 2,17, panos: 2/2,5

Kommentit (0)