Verkko heiluu prime time peleissä?

Verkko heiluu prime time peleissä?

Maibou blogi

Comments: 0

Kello kahdeksalta alkavaan Ottawa - NY Rangers peliin päästään lyömään vetoa ottelun runsasmaalisuuden puolesta.

Ottawa pelasi edellisen pelinsä San Josea vastaan, jossa ajoittain Sharks sai Ottawan pelinrakentelun ongelmiin tiiviillä ja jopa passiivisella viisikkopuolustamisella. Ottawan pelaamisesta sen verran, että heidän syöttöpelaamisensa on monipuolista, ei pelkkää lyhytsyöttöpelillä rakentamista vaan välillä viisikon etäisyydet ovat suuremmat ja syötöt pidempiä. Näyttäisi ikään kuin pelaajille olisi annettu vapaat kädet toteuttaa hyökkäyspeliä. Tämä tekee Ottawan pelistä hyvin liikkuvaa ja mikäli vastustaja lähtee tähän pelaamiseen mukaan, niin tuloksena on usein runsasmaalinen ottelu. Sitten taas, jos vastustaja pelaa passiivisemmin niin Ottawan liikkuvasta pelistä katoaa helposti paras terä pois koska vastustajan viisikko ei lähde mukaan liikkuvaan peliin eikä sieltä näin ollen aukea paikkoja tehdä murtavia syöttöjä.

Uskon, että Rangers -ottelussa tullaan näkemään aktiivista peliä ja sitä myötä pidän nykyisiä Over 5.5 kertoimia pelaamisen arvoisina.

Maaleja voi odottaa myös illan toisessa prime time pelissä Washington – Calgary mutta siellä totals kertoimet ovat minun arvioillani paremmin kohdallaan.

Vihje

Ottawa - NY Rangers Over 5.5 @1,826 Pinnacle, rajakerroin 1,76, panos 1,4/2,5

(kuva:Flickr/mark6mauno (CC BY-SA 2.0))

Kommentit (0)