Vihje Vegas - St. Louis otteluun

Vihje Vegas - St. Louis otteluun

Maibou blogi

Comments: 0

Tämänkertaisessa blogissa vihje Vegas - St. Louis otteluun ja pientä pohdintaa Arizona Coyotesin alkukauden otteista.

NHL Vedonlyönti 2021-2022

Vegas kärsii loukkaantumisista, kun sivussa ovat mm. Mark Stone ja Max Pacioretty. Tästä huolimatta (tai juuri tästä syystä) saan nykykertoimilla kotijoukkueelle peliä.

Ajattelin että tässä blogissa voisi nostella myös joitain havaintoja NHL:stä. Tällä kertaa nostetaan esiin Arizona Coyotes, joka on alkukaudella kärsinyt pari runsasmaalista tappiota. Arizonan pelitavassa on kaikesta huolimatta hyviä asioita. Joukkue puolustaa parhaimmillaan tosi tiiviisti ja kiekonriiston jälkeen he usein pääsevät rakentamaan hyökkäystä lyhyillä helpoilla syötöillä koska tiiviin viisikkopelin myötä kiekollisen pelaajan tuki on lähellä. Totta kai hyvään pelaamiseen tarvitaan paljon muutakin ja esimerkiksi Buffalo ottelussa Arizona joutui pyörimään pitkiä pätkiä puolustusalueella. Arizonaa kannattaa kuitenkin seurailla, he ovat tietysti häntäpään joukkue mutta jossain vaiheessa joukkueen peleihin voi tarjoutua hyviä vetokohteita. Alkukaudella nähdyn pelitavan toteuttamiseen vaaditaan kuitenkin kurinalaisuutta, joten riskinä on, että joukkueen kärsivällisyys ei riitä, jos ja kun tappioita tulee usein.

Edelliset pari päivää ovat vedonlyönnin kannalta olleet turhauttavia koska pelikohteita ei oikein löytynyt. Toisaalta tällaisessa tilanteessa yritän muistuttaa itseäni, että lähtökohtaisesti NHL:n seuraaminen on hauskaa puuhaa, eikä sitä kannattaisi päästää liian vakavaksi puurtamiseksi.

Pelivihje

Vegas +0 @1,781 Pinnacle, rajakerroin: 1,71, panos 1,8/2,5

(kuva:Flickr/mark6mauno (CC BY-SA 2.0))

Kommentit (0)