Vihjeiden seuranta

Vihjeiden seuranta

Maibou blogi

Comments: 0

NHL-kausi on tullut päätökseen ja on aika tehdä pientä yhteenvetoa vihjeistä. Tuloksellisesti kausi sujui mollivoittosesti. Alun syvää kuoppaa ei missään vaiheessa päästy kuromaan umpeen.

Tässä seurannassa ovat sekä foorumille vihjatut ja pelkästään etusivulle vihjatut mukana

Vihjeiden lukumäärä: 136

 Panokset: 192,6 yks.

Palautukset: 178,6 yks.

Palautusprosentti: 92,6%

Tuloksista on näin pienellä otoskoolla vaikea tehdä tarkempaa analyysiä mutta esimerkiksi päätöskertoimia tutkimalla voi luvuista jotain saada irti.

Päätöskertoimet

Ka. vihjattu kerroin: 1,927

Ka. päätöskerroin: 1,901

Painotettu CLV: 101,5% (Buukkerin marginaalia ei ole vähennetty)

64% vihjeistä päätöskerroin oli matalampi kuin vihjattu, 7% vihjeistä kertoimet olivat samoja ja 29% kohteista päätöskerroin oli korkeampi kuin vihjattu.

Päätöskertoimien osalta luvut ottivat vähän takapakkia viime kauden vihjeisiin verrattuna, silloin 73% kohteista päätöskerroin oli vihjattua kerrointa matalampi.

Yleisesti ottaen totals vedot tuntuivat kauden aikana haastavilta ja päätöskerroindata tukee myös tätä. Totals vihjeissä 55% vihjeistä päätöskerroin oli vihjattua matalampi ja side vihjeissä taas lukema oli 67%.

Päätöskertoimien ja oman tuntuman perusteella tämä kausi oli haastavampi kuin vaikkapa edellinen, joten pelkästään huonon tuurin taakse tässä ei voi mennä vaan kesän aikana täytyy pohtia omia menetelmiä ja miettiä kehityskohteita etenkin totals puolella.

 


Kommentit (0)