NBA:Viikko 1

NBA:Viikko 1

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Tiistai 4.1.2011


New York Knicks –San Antonio Spurs, New York +5.5 1.943 54% (Pinnacle) 2/5

  • San Antonio Spurs kohtaa huomenna kärkiottelussa Boston Celticsin joten tänään valmentaja Popovich varmasti pyrkii antamaan hieman tavallista enempi lepoaikaa avainmiehilleen.

 

Keskiviikko 5.1.2011


Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors, Cleveland -2 1.952 54% (Pinnacle) 2/5

Boston Celtics – San Antonio Spurs 2.23 48% (Pinnacle) 2/5

Minnesota Timberwolves – Charlotte Bobcats, Minnesota -7 1.943 56% (Pinnacle) 3/5

Utah Jazz – Atlanta Hawks, Utah -5 1.926 55% (Pinnacle) 2/5

Phoenix Suns – Los Angeles Lakers, LA Lakers -3.5 1.935 55% (Pinnacle) 2/5 

 

Tostai 6.1.2011


Dallas Mavericks – Oklahoma City Thunder, Oklahoma -2 59% 1.962 (Pinnacle) 4/5

  • Dirk Nowitski on edelleen sivussa Mavericksilta ja hänen poissaolonsa merkitys on todella suuri, ja kun lisäksi Caron Butler on loppukauden sivussa, on joukkueella vaikeuksia hyökkäyspäässä. Nowitskin ollessa kentällä niin keskimäärin 35minuutin aikana Dallas on tehnyt vastustajaa 9.5 pistettä enemmän, kun taas vastaavalla minuuttimäärällä mitattuna Nowitskin ollessa sivussa on vastustaja tehnyt 11.6 pistettä enemmän kuin Dallas. Luvut ovat hieman harhaanjohtava, sillä Nowitskin ollessa kentällä niin useimmiten hänen kanssaan kentällä on muutkin joukkueen parhaat pelaajat. Edellisten kausien on/off court lukemat ovat samansuuntaisia ja Nowitski onkin tällä hetkellä seuralleen ehkä tärkein yksittäinen pelaaja. Oklahoma City Thunder tulee varmasti motivoituneena tähän otteluun, sillä joukkueella on alla kaksi tappiota ja lisäksi joulukuun lopulta tappio Dallasille kotihallissaan joten, tässä olisi hyvä koston paikka.

 

Perjantai 7.1.2011


Minnesota Timberwolves – Portland Blazers 50% 2.22 (Pinnacle) 3/5

  • Minnesotan ongelma on ollut se, että tiukissa paikoissa nuoren joukkueen pelitaso on monesti laskenut ja vastustaja on kääntänyt ottelun itselleen. Minnesotan voi odottaa kauden edetessä pikkuhiljaa parantavan otteitaan ja varsinkin Michael Beasley ja Kevin Love on ollut reilusti parempia kuin ennen kautta saattoi odottaa.  Portland on pelannut ilman Brandon Royta yllättävänkin hyvin, mutta tästäkin huolimatta ilman tähteään on joukkue keskitasoa ja vaikka tasoero on Portlandin puolella, niin sen heikot vierasottelut huomioiden ei joukkueen pitäisi olla suosikki tässä ottelussa.

 

Philadelphia 76ers – Chicago Bulls 2.04 53% (Pinnacle) 2/5

  • Philadelphia 76ers on esittänyt hyviä otteita vaikka voittoja ei viime aikoina ole montaa tullut, mutta joukkueella oli juuri kahdeksan ottelun vieraskiertue josta saldona oli kolme voittoa (Orlando, Denver, Phoenix) ja viisi tappiota (Chicago, Boston, Golden State, LA Lakers, New Orleans). Chicago Bullsilla on huomenna ottelu Boston Celticsia vastaan kotihallissaan joten katseet saattavat olla jo tuossa kärkiottelussa.

Kommentit (0)