NBA:Viikko 44

NBA:Viikko 44

S.Sukkela blogi

Comments: 0

 

Maanantai 1.11.2010

 

Sacramento Kings - Toronto Raptors, Sacramento -4.5 56% 1.917 (Pinnacle) 2/5

  • Tasoituksen perusteella joukkueet lähes tasavahvat, mutta itselläni rankingeissa Sacramento selvästi edellä Torontoa.

 

Keskiviikko 3.11.2010


New Jersey Nets – Charlotte Bobcats, New Jersey -1.5 1.952 60% (Pinnacle) 4/5

  • Perustasoltaan Bobcats hieman edellä Netsiä. Kauden ensimmäisissä otteluissa Nets on pelillisesti ollut selkeästi paremmalla tasolla kuin Bobcats.

 

Philadelphia 76ers – Indiana Pacers 53% 2.17 (Pinnacle) 3/5

  • Philadelphian eiliseen jatkoaika otteluun on reagoitu mielestäni turhan voimakkaasti. Kotipelinä b2b ottelu tilanteessa, jossa voittosaldo on vielä avaamatta, ei pitäisi vaikuttaa henkisenä väsymyksenä joukkueen otteissa. Veteraanipelaaja Elton Brand pelasi eilen päälle 42min, joka voi näkyä fysiikassa tässä ottelussa, mutta muiden kohdalla fyysinen väsymys ei pitäisi olla nuoressa joukkueessa ongelma.

 

Sacramento Kings – Los Angeles Lakers, LA Lakers -5 55% 1.935 (Pinnacle) 2/5

  • LA Lakers on pelannut alkukaudesta ajoittain huippupeliä ja vastaavasti ajoittain heikosti. Joukkueen taso ja rutiini ovat kuitenkin niin kovalla tasolla, että voittosarakkeessa ajoittaiset lepsuilut ottelun sisällä eivät ole näkyneet. Nykyinen tasoitus on jonkun verran anteeksi antava, sillä voittomarginaali venyy monesti tasaisenkin ottelun lopussa tuohon.

 

Perjantai 5.11.2010

Philadelphia 76ers – Cleveland Cavaliers, Philadelphia -5 1.962 57% (Pinnacle) 3/5

  • Philadelphia 76ers on selvästi tasokkaampi joukkue kuin Cleveland Cavaliers. Cavaliers on ollut alkukaudesta sen näköinen joukkue, kun osasi odottaakin ennen kautta eli hyökkäyspäässä suuria vaikeuksia varsinkin half-court pelissä eikä tätä ole helpottanut, että hyvä hyökkäyspää pelaaja Antawn Jamison ei ole 100% kunnossa, eikä ole kyennyt juurikaan omalla panoksellaan helpottamaan hyökkäyspään ongelmia. Lisäksi Byron Scottin peluuttama uusi pelityyli on vielä opiskeluasteella, kun aikaisempina kausina Cavs pelasi hyökkäyspeliä, jossa lähes ainoa hyökkäyskuvio oli, että pelataan pallon LeBronin käsiin ja odotetaan mitä tapahtuu. Philadelphia 76ers tuntuu paremmin omaksuneen uuden valmentajansa opit, tiukkaa puolustuspeliä, nopeita vastahyökkäyksiä pallon riistoista sekä half-courtissa tasaista vastuun kantamista ilman hätiköityjä ratkaisuyrityksiä. Joukkueessa on ollut alkukaudesta useampi positiivisesti yllättänyt pelaaja ja muutenkin 76ers:n materiaali on tämän päivän vastustajaa parempi erityisesti vaihtomiesten osalta.

 

Lauantai 6.11.2010

Sacramento Kings – Memphis Grizzlies, Sacramento -5 60% 2.02 (Pinnacle) 5/5

  • Memphisillä päättyi hetki sitten kaksi jatkoaikaa kestänyt nopeatempoinen ottelu Phoenix Sunsia vastaan.

 

San Antonio Spurs – Houston Rockets 3.18 34% (Pinnacle) 1/5

  • Materiaaliltaan kaksi tasaista joukkuetta, joista Houston on pelannut kauden alakanttiin. Divisioonan sisäinen ottelu sekä voittotilin avaaminen takaavat, että Houston lähtee motivoituneena tähän vieraspeliin.

 

Seuranta viikko 44: 2/7, panokset: 20yks, voitot 10.38yks, palautus% 51.9% (-9.62yks)

Kommentit (0)