NBA:Viikko 45

NBA:Viikko 45

S.Sukkela blogi

Comments: 3

 

Tiistai 9.11.2010

Indiana Pacers – Denver Nuggets 2.0 55% (Pinnacle) 2.5/5

  • Mahdollinen "let down" ottelun Denverille: neljäs ottelu viiden päivän sisään, LA Clippers (W), Dallas Mavericks (W), Chicago Bulls (L). Denverin seuraava ottelu TV-ottelu torstaina kotihallissa hallitsevaa mestari LA Lakersia vastaan. 


New Jersey Nets – Cleveland Cavaliers, New Jersey -1.5 1.926 55% (Pinnacle) 2/5

  • Cleveland Cavaliersilla tuloksellisesti parempi alkukausi (3-3), mutta joukkueen otteluohjelma on ollut helpompi kuin New Jersey Netsillä (2-4), joka on jo kahdesti kohdannut mestarisuosikki Miami Heatin. Netsin Troy Murphyn luulisi parantavan otteitaan vähitellen, ja on hyvä mies levypalloihin sekä monipuolinen uhka hyökkäyspäähän isona miehenä jonka arsenaalista löytyy myös 3-pisteen heittopeli.

 

Keskiviikko 10.11.2010

Washington Wizards – Houston Rockets, Houston -3 1.971 55% (Pinnacle) 2/5

  • Houston Rocketsin alkukausi on ollut paha pettymys, kun vasta viimeksi Minnesota Timberwolvesia vastaan tuli kauden ensimmäinen voitto. Tästä ottelusta Houstonilla käynnistyy 3 ottelun vieraspelireissu Itäiseen konferenssiin, jossa kaikki vastustajat ovat voitettavissa. Rocketsin pelaajilta ei varmasti motivaatiota puutu voittosaldosta johtuen. 

 

Lauantai 13.11.2010

Charlotte Bobcats – Utah Jazz 51% 2.09 (Pinnacle) 1.5/5

  • Utahilla neljäs vierasottelu viiden päivän sisään, tähän asti matkalla on kaatunut Miami, Orlando sekä Atlanta. Jokaisessa ottelussa Utah on noussut tappioasemasta voittoon. Yhtään Utahia aliarvioimatta voi sanoa, että mukana on ollut myös paljon onnea ja huonommalla tuurilla voisi saldo olla 0-3. Loppukireissään Utah upotti monta todella vaikeaa heittoa samalla, kun vastustajat missasivat helppojakin tilanteita. Nyt vieraskiertueen päätöspelissä joukkue kohtaa Charloten, jonka voittosaldo on vielä kotihallissa avaamatta ja mikäli Utah tulee otteluun vähänkin kylläisenä, niin Charlotella on hyvä mahdollisuus ottaa tästä kauden avausvoitto kotihallissaan.

 

New Jersey Nets – Orlando Magic, Orlando -7 57% 1.91 (TheGreek) 2.5/5

  • Orlando Magic koki eilen todella nöyryyttävän tappion kotihallissaan yhdelle liigan huonoimmista joukkueista Toronto Raptorsille. Netsin parasta pelaajaa Brook Lopezia puolustaa tässä pelissä liigan paras puolustava etukenttämies Dwight Howard, joten Netsillä luulisi olevan vaikeuksia pisteiden teossa.

 

Chicago Bulls – Washington Wizards, Washington +10.5 56% 1.917 (Pinnacle) 2/5

  • Washingtonin otteet paranevat pikkuhiljaa, kun pelaajat oppivat uuden nuoren tähti point guard John Wallin pelityylin.

 

San Antonio Spurs – Philadelphia 76ers, Philadelphia +9.5 54% 1.99 (Pinnacle) 2/5

  • San Antoniolla on huomenna vierasottelu Oklahomaa vastaan ja tässä ottelussa valmentaja Popovich tyylilleen uskollisena varmasti säästelee tähtimiehiään niin paljon kuin mahdollista, joten Philadelphia saattaa pystyä roikkumaan ottelussa yllättävänkin hyvin mukana.

 

Seuranta viikko 45: 2/7, panokset: 14.5yks, voitot 8.83yks, palautus% 60.9 % (-5.67yks)

Kommentit (3)

Loppuuko tänään uudistuneen

Loppuuko tänään uudistuneen GS alisuoriutuminen United centerissä? Ja ottaisko Celtics voiton Miamista....hyviä kertoimia ois tarjolla...

David Lee sivussa

Hyvinhän GS on tällä kaudella pelannut, mutta juuri hetki sitten tuli info, että David Lee sivussa joka iso menetys varsinkin Bullsin kaltaista hyvää levypallotiimiä vastaan ja toi Warriorsin vaihtopenkki on kovin heikko, että ei kestä hirveesti loukkaantumisia tällä kaudella, jos aikoo havitella pleijaripaikkaa. Ois hienoo, jos Celtics ottais voiton, mutta ekassa joukkueiden välisessä kohtaamisesta jäi vähän pelottamaan kuinka Miami pystyi roikkumaan kyydissä vaikka Wade oli aivan pihalla siinä ottelussa, kun oli preseason jäänyt väliin.

Auts joo, hokasin ton Leen

Auts joo, hokasin ton Leen vasta alotusheitossa,peli oli taputeltu samantien....