NBA:Viikko 46

NBA:Viikko 46

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Maanantai 15.11.2010

 

Phoenix Suns – Denver Nuggets 55% 1.926 (Pinnacle) 2/5

  • Robin Lopez luultavasti sivussa, jonka seurauksena Sunsilla ei ole yhtään todellista sentteriä, kun vaihtosentteri Channing Frye on lähinnä kolmen pisteen heittojen erikoismies, eikä fyysinen, puolustava korinalusmies. Sunsin levypallo-ongelmista kertoo paljon, se, että tällä kaudella joukkueen paras levypallomies on ollut small forward Grant Hill kuuden levypallon ottelukeskiarvolla.

 

Golden State Warriors – Detroit Pistons, Detroit +6.5 55.5% 1.91 (Centrebet) 2/5

  • Golden Statelta sivussa joukkueen paras levypallomies ja tärkeä hyökkäyspään etukenttäpelaaja David Lee. Warriorsin avausviisikko terveenä on hyvä, mutta vaihtopenkki heikko eikä sieltä löydy David Leelle kelvollista korvaaja ja hyökkäyspäässä hänen ollessa sivussa kantavat takakentän Ellis ja Curry suurta vastuuta hyökkäyspäässä.

 

Dallas Mavericks – New Orleans Hornets 42% 2.55 (Pinnacle) 1/5

  • Dallas Mavericksin pelinrakentaja Jason Kidd on edelleenkin hyvä puolustaja, mutta ongelmaksi hänelle on iän myötä tullut nopeiden pelaajien puolustaminen, jollainen Hornetsien point guard Chris Paul on.

 

Tiistai 16.11.2010


Washington Wizards – Toronto Raptors 53% 2.04 (Pinnacle) 2/5

  • Washingtonilla on aivan kelvollinen takakenttä John Wallin sivussa ollessakin, kun Gilbert Arenas on viime peleissä osoittanut merkkejä pelitason nostosta vaikka huippuvuosien Arenakseen onkin vielä matkaa.

 

Memphis Grizzlies – Portland Blazers 60% 1.917 (Pinnacle) 4/5

  • Portlandin ykköspelaaja Brandon Roy on tänään sivussa ja vaikka joukkueella onkin leveä materiaali, niin Brandon Royn vaikutus joukkueen menestykseen on todella suuri, eikä Memphiskään ole mikään liigan heikoin joukkue. Nykyisillä poissaoloilla (Roy, Oden, Pryzilla) on Portland mielestäni hieman Memphisiä heikompi joukkue ja kun huomioidaan Memphisin eilinen ottelu, niin olisi Memphisin suosikkiasema suunnilleen kotiedun verran. 

 

Keskiviikko 17.11.2010


Oklahoma City Thunder – Houston Rockets, Oklahoma -7 2.0 55% (Pinnacle) 3/5

  • Houston Rockets pelasi eilen tasaisen kamppailun Chicagoa vastaan, jossa avauksen miehet pelasivat suuret peliminuutit huomioiden, että tänään b2b ottelu Oklahomaa vastaan. Houstonilla sivussa Ming, Brooks ja Budinger ja kun joukkueen tärkein pistemies Kevin Martinia puolustaa suurimman osan peliajasta yksi pelipaikkansa parhaita puolustajia Sefolosha niin joukkueella ei tule olemaan helppo työ pysyä Oklahoman pistetahdissa mukana.

 

Miami Heat – Phoenix Suns, Miami -8 1.98 53% (Pinnacle) 2/5

  • Miami Heatille pahimpia vastustajia on joukkueet joilla on hyviä isoja korinalusmiehiä sillä Heatin heikkous on etukentän puolustuspeli. Lopezin ollessa loukkaantuneena Sunsilla ei ole voimaa korin alla ja tällöin Miamin etukenttäpuolustus ei pitäisi olla iso ongelma.

 

Torstai 18.11.2010


Portland Blazers – Denver Nuggets 2.31 50% (Pinnacle) 4/5

  • Divisioonan sisäinen peli joten motivaatio on molemmilla kunnossa. Portlandilla sivussa ainakin kahdesta seuraavasta ottelusta joukkueen tähti Brandon Roy. Memphisia vastaan Royta paikannut Wesley Matthews pelasi huippuottelun jonka turvin Portland pisteellä voitti ottelun. Matthews on kelpo pelimies, mutta ei hän ole läheskään Royn tasoinen pelaaja joka terveenä ollessaan kuuluu liigan top15-pelaajan joukkoon ja on liikaa pyydetty, että Matthews pystyisi ottelusta toiseen Memphis ottelun kaltaisiin suorituksiin.

 

Indiana Pacers – Los Angeles Clippers, LA Clippers +8.5 1.91 55% (TheGreek) 2/5

  • Los Angeles Clippers on kärsinyt loukkaantumisista alkukaudesta ja edelleenkin joukkueelta on sivussa Chris Kaman ja Baron Davis. L.A.Clippers ei ole niin surkea kuin 1 voitto 12 ottelussa antaisi ymmärtää. Tulokas Blake Griffin on huippulahjakkuus ja takakentän Eric Gordon lähentelee otteillaan all-stars tasoa. Suurin ongelma joukkueella on sen nuoruus ja kokemuksen ja johtajuuden puute, kun Davis ja Kaman on sivussa, eikä tätä edesauta kokematon päävalmentaja ja joukkue onkin hävinnyt usean ottelun siihen, ettei otteluiden lopuissa olla pystytty pitämään tasoa. Clippersin tappioista kaksi on tullut jatkoajalla ja edellisessä ottelussa Minnesota upotti viime sekunneilla voittoheiton. Indianalla on tänään sivussa tärkeä avausviisikon pelinrakentaja Darren Collison.

 

Lauantai 20.11.2010

 

Charlotte Bobcats – Phoenix Suns 50% 2.11 (Pinnacle) 1.5/5

Atlanta Hawks – Dallas Mavericks 47% 2.27 (Pinnacle) 1.5/5

Portland Blazers – Utah Jazz 49% 2.31 (Pinnacle) 3/5

 

Tänään ilman perusteluita.

 

Seuranta viikko 46: 7/12, panokset: 28yks, voitot 33.91yks, palautus% 121.1 % (+5.91yks)


Kommentit (0)