NBA:Viikko 51

NBA:Viikko 51

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Maanantai 20.12.2010

 

Golden State Warriors – Houston Rockets, Houston -1.5 55% 1.91 (TheGreek) 2/5

·          Golden Statella sivussa avausviisikosta edelleen Curry sekä Biedrins. Houston Rockets sai viime ottelussa takaisin sairastuvalta Brooksin ja joukkue on lähestulkoon niin terve, kun se mahdollisesti voi olla, kun huomioi sen, että Yao Ming on koko loppukauden sivussa ja suurella todennäköisyydellä myös ura ohi.  

 

Washington Wizards – Charlotte Bobcats, Washington -4 54% 1.952 (Pinnacle) 2/5

  • John Wall on edelleen Wizardsilta sivussa, mutta muuten joukkue rupeaa olemaan terve. Wizards on pelannut heikon alkukauden, mutta ollut kotihallissaan kohtalainen. Nyt kun Arenas on treidattu Lewisiin ja Howard on palannut kentille niin joukkue vaikuttaa paljon tasapainoisemmalta, kun alkukaudesta heikko small forward pelipaikka ei ole enää heikkous ja hyvin pelaava Young saa isot peliminuutit. Charloten tilanne on huono, joukkue ei ole terveenäkään ollut sitä mitä viime kaudella ja tänään saattaa lisäksi olla joukkueen parhaat pistemiehet Wallace ja Jackson jolloin korintekovoima on surkea. 

 

Tiistai 21.12.2010

 

Orlando Magic – Dallas Mavericks 48% 2.33 (Pinnacle) 3/5

  • Orlando Magicin treidien jälkeen joukkue ei ole vielä kertaakaan harjoitellut yhdessä, joka näkyi pelatessa Atlantaa vastaan ja luulisi näkyvän myös luokkaa parempaa Dallasia vastaan pelattaessa. Pidemmällä tähtäimellä uskoisin, että treidit parantavat joukkuetta tai ainakin kasvattavat sen potentiaalia, eri asia sitten miten joukkueen yhteispeli alkaa toimimaan ja pysyykö mm. Arenas pelikunnossa. Lisäksi tällä hetkellä, ehkä suurin ongelma on, että joukkueella ei ole kuin kaksi isoa miestä terveenä, eli mikäli Howard tai Bass joutuu virhevaikeuksiin, niin olisi tilanne huono, kun joukkueella ei ole enää Gortattia tuuraamassa.  Tänään Orlando pyrkinee harjoitusten puutteen vuoksi käyttämään paljon yksinkertaisia pelikuvioita ja hyödyntämään vastahyökkäyksiä. Ilman eilistä tiukkaa ottelua Miami vastaan pitäisin Dallasia jopa suosikkina, mutta tuon ottelun huomioiden kääntyy vaaka hitusen Orlandon puolelle.

 

Charlotte Bobcats – Oklahoma City Thunder, Oklahoma -6.5 55% 1.935 (Pinnacle) 2/5

  • Eilinen peli osoitti kuinka huono Bobcatsien tilanne tällä hetkellä on. Gerald Wallacen ollessa sivussa joukkueen hyökkäyspeli on surkeaa, eikä sille ole paljoa mitään tehtävissä, sillä tämä ongelma johtuu pitkälti siitä, että joukkueen pelaajiston hyökkäystaidot ovat yksinkertaisesti vaan niin heikot.

 

Keskiviikko 22.12.2010

 

Boston Celtics – Philadelphia 76ers, Philadelphia +10 55% 1.926 (Pinnacle) 2/5

  • Philadelphia 76ers joutui eilen nöyryytetyksi hävittyään Chicagon vieraana 45 pisteellä ja tähän otteluun lähtee varmasti paremmin latautuneena ja energisempänä.  Bostonilla on edelleen runsaasti loukkaantumisia, mutta tämä ei ole tahtia haitannut. Boston harvemmin ottaa murskavoittoja, vaikka se pelit useimmiten voitoksi kääntääkin, mutta tämän kaltaisella kokeneella joukkueella ei ole tarvetta voittaa otteluita näytöstyyliin, vaan ennemmin säästellä pelaajiaan, jotta pudotuspelien alkaessa jokainen on valmis näytökseen.

 

 Minnesota Timberwolves – Utah Jazz, Utah -6 54% 1.935 (Pinnacle) 2/5

  • Darko Milicic luultavasti sivussa Minnesotalta mikä heikentää entisestään yhtä liigan huonointa puolustuspeliä. Utahilla tuskin tulee olemaan ongelmia tehdä pisteitä hyvällä tehokkuudella ja mikäli Minnesota ei kahmi selkeästi Utahia enemmän hyökkäyspään levypalloja niin on sen vaikea pysyä Utahin tahdissa mukana.

 

Torstai 23.12.2010


Orlando Magic – San Antonio Spurs, Orlando -2.5 55% 1.917 (Pinnacle) 2/5

  • Magic viimein keskiviikkona sai pidettyä harjoitukset jossa mukana oli myös joukkueen uudet pelaajat. Joukkue tarvitsee vielä monet yhteiset harjoitukset ennen, kun joukkue on parhaillaan, mutta varmasti eiliset harjoitukset hieman selvensi uusille pelaajille kuvioita. Orlandon peli viimeksi Dallasia vastaan näytti jo huomattavasti paremmalta kuin Atlantaa vastaa eli eiköhän tässä ottelussa voida odottaa edelleen parantuvia otteita. Dallasia vastaan Orlandon uudet pelaajat missasivat useita vapaita heittopaikkoja, mutta hyvääkin oli nähtävissä kuten Turkoglun pelinrakentajan taidot. San Antoniolla on eiliseltä alla tiukka kamppailu Denveriä vastaan ja b2b otteluksi vielä pitkä lentomatka San Antoniosta Orlandoon.

 

Sacramento Kings – Milwaukee Bucks 51% 2.18 (Pinnacle) 3/5

  • Brandon Jennigsin poissaolo aiheuttaa jo ennestään heikolle hyökkäyspään joukkueelle vaikeuksia pisteiden teossa. Jennings ei ole erityisen tehokas pisteiden tekijä suhteutettuna heittomääriin, mutta hän nopeudellaan, energisyydellään ja syöttöpelillään vaati jatkuvan puolustuksen huomion, kun vastaavasti nyt häntä tuuraava Dooling ei ole kummoinen pelinrakentaja ja Boykins voi saada hyökkäyspäässä tehoja aikaiseksi, mutta vastaavasti heikon puolustuspelin takia hän on ongelman puolustuspäässä, kyllähän Boykins yrittää puolustaa, mutta väkisinkin koko 165cm rajoittaa rankasti puolustuspeliä.

 

Lauantai 25.12.2010

 

New York Knicks – Chicago Bulls, New York -2 53% 1.98 (Pinnacle) 2/5 (Alkaa klo. 19)

  • Chicagolta sivussa Joakim Noah, jota kaivattaisiin New Yorkia ja kovassa vireessä olevaa Amare Stoudemirea vastaan. 

Kommentit (0)