Tilannekatsaus alkukauteen

Tilannekatsaus alkukauteen

S.Sukkela blogi

Comments: 4

 

NBA-kautta on nyt takana noin parisen viikkoa ja olisi pienimuotoisen raportin aika. Side vetojen puolella palautusprosentti 20 vihjatun kohteen jälkeen on heikko 86.4%. Vihjatuista 20 kohteesta osumia on tullut kymmenen kappaletta, mutta kun isomman panoksen kohteissa osumat ovat kiertäneet, niin tulos on noinkin ankea. Osumista parhaiten jäi mieleen avausyön huippuottelun Boston Celticsillä saatu osuma, kun suuria muutoksia viime kaudesta kokeneen Miami Heatin yhteispeli oli vielä hukassa ja Celtics huippuluokan puolustuspelillään hallitsi selvästi ottelua. Väärin menneistä kohteista yksi jäi kummittelemaan mieleen selkeästi eniten nimittäin Sacramento Kings - Toronto Raptors matsi ja sen loppuhetket. Veto oli Kings -4.5 ja eron ollessa kolme pistettä ottelun loppuhetkillä, Kingsin Omri Casspi pääsee yksin läpi ja donkkaa pallon koriin.  Lopputulokseksi merkataan hetken ajan viiden pisteen voitto, mutta kun kori tarkastetaan videolta, niin huomataan, että se oli noin 0.2 sekuntia myöhässä ja lopullinen ero jää tuohon kolmeen pisteeseen. Preseason oli tuloksellisesti hyvä, jossa varsinkin side-puolen vedot tuntuivat järjestäen osuvan, varovaisesta panostuksesta johtuen voitto yksikköinä jäi 16.7 yksikköön vaikka palautusprosentti olikin hulppeat 126.7%

 

Total-vedot ovat sujuneet maksullisella puolella mainiosti ja tulos on 49 kohteen jälkeen on seuraava: Panokset: 106 yksikköä, Voitot: 122.84 yksikköä, palautusprosentti 115.89% (+16.84yks). Useita kohteita on harmittavasti mennyt väärin yhden korin verran, mutta eiköhän noitakin ala jatkossa osumaan. Arvioiden teko ja otteluiden seuraaminen on sujunut alkukaudesta yllättävänkin joutuisasti erittäin mahtavan NBA.comin streamin ansiosta. Tällä hetkellä on pelattu noin 100 ottelua joista olen alusta loppuun katsonut noin 90. Suorana olen ainoastaan seurannut muutamia huippupelejä sekä Miami Heatin matseja. Aikalisien, väliaikojen ja muiden taukojen vuoksi koripallo-ottelu kestää lähemmäksi 150min, kun vastaavasti jälkilähetyksenä erinomaisten kelaustoimintojen (mm. 10sekunnin eteen ja taakse kelaus-nappi) ansiosta ottelun katsomiseen menee reilusti alle tunti aikaa. Kuvan laatukin on niin älyttömän laadukas, että ihan mielellään vähän heikompienkin joukkueiden otteluita katselee.

 

Maksullisella puolella asiakkaiden määrä asettui odottamaani noin 20 asiakkaan tasolle ja hyvin tuottaneiden kohteiden lisäksi olen ollut muutenkin tyytyväinen palvelun tasoon mitä olen pystynyt tarjoamaan. Ensimmäisinä päivinä oli hieman vaikeuksia tekstiviestipalvelun kanssa, kun suureksi yllätykseksi noin 20 tekstiviestin lähettäminen kännykän kautta sai puhelimen niin pahasti jumiin että, puhelimen uudelleen toimintaan saaminen vaati akun poistoa, eikä yhtään tekstiviestiä lähtenyt edes asiakkaiden suuntaan. Myöskään Nokian PC Suite-softa ei toiminut kunnolla, mutta onneksi paikkaajaksi löytyi Elisan mokkula, jolla viestien lähettäminen sujuu todella helposti ja nopeasti. Taitaa olla ensimmäinen positiivinen sanottava mitä olen Elisasta löytänyt.

 

Siinäpä se enemmän ”virallinen” osuus ja tähän loppuun muuta herkkua. Itselläni NBA-kaudella aina syöminen on hieman ongelmallista ajan puutteen vuoksi ja monesti voi olla, että ensimmäinen ruokailu venyy tuonne jopa puolen yön paikkeille, kun ei työ tohinassa nälkää edes huomaa. Tälle kaudelle päätin, etten laihdu kauden aikana kuten aikaisempina kausina, vaan syön sitten vaikka enemmän pikaruokaa vitamiinipillereiden kanssa. Olen jo huomannut, että itselleen on turha uskotella että tänään jää syöminen vähemmälle, mutta huomenna teen itse kunnon sapuskat alusta loppuun, tuo ei vain nykyisellä työmäärällä onnistu vaikka kokkailu onkin ihan mukavaa. Seuraavassa onkin hieman Tamperelaisesta näkökulmasta katsottuna listaus ruokalajeista/paikoista, mitkä ovat omia suosikkeja kiireisen vedonlyöjän ruokalistalle. Ensimmäisiin kahteen harvoin kerkeän, että ne pikemminkin suosituksia kuin omassa ahkerassa käytössä näin kauden aikana.

 

 

1)      Pizzeria Napoli (Aleksanterinkatu 31, 33100 Tampere)

·         Tampereen paras pizzapaikka (kuulemma myös pastat erinomaisia)

2)      Kebab ravintola Abu Fuad (Hatanpään Valtatie, 33100 Tampere)

·         Perinteinen Kebab tomaattikastikkeella, erittäin nopea palvelu

3)      Mustamakkara

·         Lähikaupasta tuoreena, nopeaa ja helppoa

4)      Kotipizza

·         Perussetti Kotzone Mexicana lisäsalamilla heti syötäväksi ja joku muu pizza jääkaappiin niin siinäpä melkeen päivän ruokatarpeet.

5)      Beef Jerkyt ja Leaderin Recovery palautumisjuoma

·         Kätevät ja nopeat proteiinilähteet

6)      Tortillat

·         Kaupoissa nykyään hyvät Tex-Mex osastot, josta salsaa, lättyjä, jauhelihan maustesekoite kauppakassiin, jotain vihanneksia sekä jauhelihaa, juustoa ja pepperoneja (Royal). Omasta mielestä paras nopeasti itse tehtävä pikaruoka.

7)      Hesburger

·         Lähes aina valmiina kerroshampurilaisia, joista pari mukaan. McDonaldsin El Macot maistuisi kyllä paremmin, mutta ei ole Mäkkäriä ihan kulmilla.

8)      Saarioisten graham lihapiirakat +nakkeja

·         Ainakin uskottelen itselleni, että korkeamman hinnan vuoksi ovat edes vähän laadukkaampia kuin halvimmat lihapiirakat joiden välistä täytettä saa usein etsimällä etsiä

9)      HK:n Via valmisruuat

·         Ylihintaisia ja pieniä, mutta valmisruuaksi aika maukkaita, pari ruispalaa lisäksi niin kyllä siitä ihan kelpo aterian saa.

10)   Subway

·         Ylihintaisia sämpylöitä, mutta tuommoisia kerkeä itse vääntämään ja lisäksi vihannekset menee niin nopeasti huonoksi, eikä paljon ilkeämpää hajua irtoa, kuin jääkaapin perukoille unohtuneesta salaatinlopusta.

Kommentit (4)

graham lihikset

On ihquuu

Se olis Hanna Partanen

Se olis Hanna Partanen ihmeissään tuosta ruokalistasta.

Hyvää settiä

Nuo kun huuhtelee reilulla määrällä olutta alas, niin jo vain petsaaminen maistuu taas.

Olutta

Olutta kuluu kauden aikana