Siipirikkoisen Oklahoman paluumatkalla Brooklynista tarvitaan erikoispehmusteisia istuimia?

Siipirikkoisen Oklahoman paluumatkalla Brooklynista tarvitaan erikoispehmusteisia istuimia?

S.Sukkela blogi

Comments: 2

Eilen oli mainio NBA-kierros kun kaikki kolme kohdetta osui. Viimeisessä tarvittiin hieman tuuriakin, kun Melo pisti aivan viime hetken vapaaheitoistaan toisen ohitse. Toisaalta tälläisiä käännekohtia oli tuossa ottelussa useita, eikä olisi ollut mikään vääryys mikäli Hornets olisi poistunut New Yorkista voittajana, sillä ottelun lopulla oli melkoisen räikeä Nykille suosiollinen tuomarivirhe. Tänään kaksi vetoa.

NBA 3.11.2014

Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder


Memphis Grizzlies – New Orleans Pelicans

Mikäli olet yövirkku, niin kannattaa avata Unibet TV (Live Betting), joka näyttää jokaisen ottelun suorana lähetyksenä! Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin tiliä, niin avaa se TÄSTÄ!

Kommentit (2)

Unibet

Kannattaako käyttäjien edes avata tiliä Unibetille, koska Sinun "voittavan vedonlyöjän" vihjeitä seuraamalla Unibet tulee rajoittamaan peesaajien panokset ennen pitkään todella alhaisiksi?

Kertaus on opintojen isä, äiti ja veli.

1) Olen kaikissa paikoissa suositellut käyttämään bookkereita, jotka ovat luotettavia, johon itse saa omalle panostasolleen korkeimman kertoimen. Mikäli näin on Unibetin kohdalla, niin silloin kannattaa. Paras kerroin mikä saatavilla itselleen sopivalla panostasolla, se on niin yksinkertaista, kunhan buukkeri on vain luotetettava. Unibet varmasti rajoittaa panoksia, mutta kannattaa sitä ennen poimia markkinatopit pois, jos sellaisia ilmestyy kohteisiin, mitä aikoo pelata. NBA:sta tuskin näitä valtaisasti on(?), mutta esim. Suomikiekon puolella kylläkin.

2) Unibetin mainos kuten kuvasta ja tekstistä selkeästi näkyy, liittyy heidän stream-palveluun, josta nähtävissä kaikki pelit suorina. Monelle harrastelijalle varmasti mainio lisä vaikka NBA-vetonsa pistelisikin muualle, eikä halua maksaa NBA.comin laadukkaammasta, mutta maksullisesta palvelusta.