Tänään aamuvirkuillekkin jännitettavaa, sillä ensimmäiset vedot jo 22:00 alkavaan otteluun!

Tänään aamuvirkuillekkin jännitettavaa, sillä ensimmäiset vedot jo 22:00 alkavaan otteluun!

S.Sukkela blogi

Comments: 6

Eilen vihdoista viimein saatiin voittoyö. Oli melkeen päässyt jo unohtumaan miltä tuo lundaaminen tuntuu. Tänään ei otteluita erityisen suurta määrää, mutta kohteita löytyi hyvä pino. Ensimmäiset vedot jo poikkeuksellisesti klo 22 alkavaan Brooklyn Nets – Chicago Bulls. Chicagon hyökkäyspeli on ollut paljon mukavampaa katseltavaa kuin mitä viime kausilla on totuttu ja Jimmy Butler on ollut valtaisa positiivinen yllätys. Butlerin kehitystä olen melkoisen tarkkaan seurannut ja hän on kovalla työllä kehittynyt jatkuvasti ja edellisillä kausilla ollut varsinkin puolustuspäässä jo todella hyvä. Tällä kaudella kuitenkin Butler on noussut aivan uudelle tasolla ja ottanut myös hyökkäyspäässä vahvaa roolia. Varsinainen ihannepelaaja joukkueelle monipuolisuudellaan sekä loistavalla asenteella. Alkukauden keskiarvot ovat olleet upeat 21.6/5.9/3.0 sekä 1.6 pallonriistoa per ottelu. 

NBA 30.11.2014

Brooklyn Nets – Chicago Bulls


Sacramento Kings – Memphis Grizzlies


New York Knicks – Miami Heat


Phoenix Suns – Orlando Magic


Los Angeles  - Toronto Raptors


https://twitter.com/SSukkela

 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

 

Kommentit (6)

eriytyvä mielipide , vaihteex ;)

Phoenix Suns – Orlando Magic

Orlando +10 1.943 54% (Matchbook) 2u

Eieieiei :) phoenixin liikkuva peli on myrkkyä orlandolle joka pelannut äärettömän karusti edelliset vieraspelinsä. Joukkuehan on mielestäni phillyjen jälkeen toisex paskin koko NBA:ssa ilman minkäänlaisia kiintotähtiä. Itse pelasin hyvin isoja voittoja Phoenixille - Ainahan tietysti eri mieltä pitää olla ;)

PORTLANDia lapuille yölle veikkaajat!! - Isoilla tasoituksilla... Martin - Pekovic Minnesotalta edelleen poissa, puolustuspelaamista ei käytännössä ollenkaan ja portlandin peli kotonaan viihdyttävää ja pisterikasta!

GL

Tj

New York Knicks – Miami Heat

chicagopeliin en ehtiny mukaan, miami -3,5 maistuvin, lac-tor under maistuva ja sit vähän otan sac-mem underia.

Se huendo anali porfafores

Olin yössä. Orlando on paskasakki, Phoenixissa ei oo munaa sitäkään vertaa..... Oma pystyyn nyt ja uutta matoa koukkuun...

Tästä se lähtee?

Nyt alkoot nousu.

voisiko seurannat saada

voisiko seurannat saada vetyypeittäin lajiteltuna (hcap + totals)

Lajittelu

Teen lajittelut, kun tulee rauhallinen päivä ja lisäksi siirrän googlen taulukkopohjalle, niin näppärämpi kuin kuvamuoto.