Veikkausvihjeet: NBA 2.11.2015

Veikkausvihjeet: NBA 2.11.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Tänään löyty yksi mainio pelikohde. Eiliseltä vielä kaivelee takaraivossa Houstonin peliesitys toisella puoliskolla yht. 26 pistettä! Partajehu, joka viime kaudella oli mielestään MVP-palkinnon arvoinen heitti kolmoset tyylipuhtaasti 0/10. Näitä tulee joten eteenpäin katse!

NBA 2.11.2015 

Los Angeles Clippers – Phoenix Suns, Over 210 2.0 61% 4u

Los Angeles Clippersin hyökkäys on äärettömän tehokas, joka ei yllätä, sillä aloitusviisikko oli jo raju viime kaudella, mutta nyt lisäksi kun vaihtapenkillä useampi laatupelaaja, eikä ylikypsä ”unelmakebab”, niin pisteitä tulee tasaiseen tahtiin läpi ottelun.

Suns on jälleen tällä kaudella väliinputoaja joukkue, jolla ei ole asiaa pudotuspeleihin, mutta on kuitenkin sen verran kelpo joukkue, että ei tarvi ilman ihmeitä haaveilla top5 varauksestakaan. Tyson Chandler oli oikeastaan hyvä hankinta, ei että pelillisesti ne hänen tuomat lisävoitot olisivat hyvä asia ainakaan varauksen kannalta, vaan parempaa mentoria on Alex Lenille vaikea löytää, josta löytyy potentiaalia, mutta on vielä raaka kuin tuorein Rambo-elokuva.

Takakentän parivaljokko Eric Bledsoe ja Brandon Knight ovat erinomaisia laatupelaajia, mutta sitten loppusakki onkin liian tasapaksua siihen, että pudotuspelipaikka olisi realismia. Toivotaan, että Suns onnistuu kolmen pisteen heitoissa normaalitasolla ja Bledsoe ja Knight tekevät sen noin 25 pistettä per mieheen, niin ei Clippers ratkaisisi ottelua turhan aikaisin. Tappioasemassa Hack-a-Jordan kelpaa overille aina myöskin.

 


 

Vielä yksi pistemiesveto mistä millään ei saa over 19.5:lle alle 65%, eli Kawni Leonard (San Antonio Spurs). Tarjolla ainakin Unibetillä 1.85 ja Nordicbetillä 1.96 ja luultavasti myös Betssonilla ja Betsafella ja muillakin. Kawni Leonardin käyttöaste on noussut rakettimaisesti, eikä hän ole enää vain se puolustuspään lukko ja hyökkäyspään roolipelaaja. Kawni on tulevaisuuden supertähti ja Spursin paras pelaaja ja nyt Pop on päättänyt, että tähteyden aika on tullut. Tällä kaudella tulee tasasaiseen tahtiin yli 20 pisteen otteluita ja väliin jopa +30 pisteen. Nyt vastassa olevalta Knicksilta ei löydy edes Abloy lukon kiinaversion tasoista ukkoa, joten mikäli Kawnille ei satu aivan surkea heittopäivä tai Spurs ota totaalista murskavoittoa on 19.5 linja täysin naurettava.

(Huom pistemievedot eivät mene pääseurantaan)

TILI AUKI TÄSTÄ

Kommentit (0)