Arsenal - Newcastle ennakko ja vihje

Arsenal - Newcastle ennakko ja vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Eddie Howe on astunut Newcastlen ruoriin, mutta ei ollut vielä edellisessä pelissä joukkueen mukana saatuaan positiivisen tuloksen koronatestissä. Todennäköisesti Howe pääsee lauantaina joukkueen mukana matkustamaan Lontooseen, mikä olisi Harakoiden kannalta eittämättä positiivinen uutinen. 

Uskon Howen Newcastlen pelaavan hyökkäävämpää futista kuin Steve Brucen alaisuudessa. Howe on moderni ja nuori valmentaja, joka haluaa pelata aktiivista tai ainakin aktiivisempaa jalkapalloa kuin Bruce. Edellisessä ottelussa Castle loi xg:ta 1.81, mikä on selkeä parannus Brighton sekä Crystal Palace otteluihin, joissa joukkue loi xg:ta yhteensä noin yhden maalin verran. Toki yhden ottelun otanta on todella lyhyt, mutta ainakin Howen Bournemouth ei tullut tutuksi bussi-joukkueena. Fakta on se, että Newcastle tarvitsee kipeästi pisteitä säilyäkseen. Vaikka tammikuussa kaikki rahahanat avaittaisiin uusien omistajien toimesta, niin otteluita on silti pystyttävä voittamaan - joukkueen sijoitus on tällä hetkellä viimeinen ja pisteitä on kerätty vain kuusi. 

Arsenal puolestaan elää jonkinlaista uudelleenrakennusprojektia tällä hetkellä. Oman tasoisia ja heikompia joukkueita vastaan pärjätään hyvin, mutta Top4:een on vielä huima matka tällä hetkellä. Tämän on todistanut viime viikonlopun 4-0 häviö Liverpoolille ja alkukaudesta Manchester Citylle kärsitty 5-0 tappio. Arsenalin ryhmä on tällä hetkellä liigan nuorin, joten on luonnollista, että peliesitykset heittelevät. Toki Mikel Artetan tavoitteena on tasoittaa peliesityksiä ajan kanssa. 

Kummallakaan joukkueella ei ole ainakaan tässä vaiheessa viikkoa mainittavia poissaoloja, joten mennään itse otteluun. Arsenal ottanee kotikentällä pallonhallinnan ja Newcastle panostaa vastahyökkäyksiin. Newcastlen hyökkäys on mainettaan parempi, sillä Allan Saint-Maximin sekä Callum Wilson pysytyvät omilla yksilösuorituksilla luomaan maalintekomahdollisuuksia illasta toiseen. Jos kuvitellaan Arsenalin tekevän avausmaalin, niin Newcastlen on pakko avata pakkaa ja lähteä hakemaan tasoitusosumaa. Newcastlen maalatessa ensin, he pysytvät jatkamaan samalla tavalla kuin aiemmin, mutta uskon Arsenalin saavan tarvittavat paikat maalintekoon. Arsenalin ongelma on myös ollut johtoasemassa ajoittain liiallinen passivoituminen, mutta tämä on parantunut viime otteluissa. 

Over 2.5 saa tällä hetkellä 1.6 luokkaa ja btts yes noin 1.8. Itseäni kiinnostaa näillä kertoimilla molempien joukkueiden maalin tekeminen. Mielestäni on melkein jopa todennäköisempää, että molemmmat joukkueet maalavat kuin jomman kumman joukkueen maalaminen vähintään kolmesti yksin.

pelivalinta:

BTTS yes @1,819 Pinnacle. panostaso 2/5. kerroinraja 1,76. linkistä loputkin valinnat talteen:  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=551369#p551369 

Kommentit (0)