Avaako Wolves pistetilinsä Unitedin saapuessa kylään?

Avaako Wolves pistetilinsä Unitedin saapuessa kylään?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Wolvesin kausi on alkanut kahdella 1-0 tappiolla Leicesteria ja Tottenhamia vastaan, mutta joukkue olisi ansainnut peleistä mielestäni enemmän. Joukkue ei ole onnistunut maalinteossa vielä kertaakaan hyvistä paikoista huolimatta, mutta jossain vaiheessa tuurin on käännyttävä. United puolestaan voitti Leedsin 5-1 ja pelasi viime viikonloppuna 1-1 tasapelin Southamptonin vieraana. Ottelu on lähtökohtaisesti hyvin vähämaaliselta näyttävä, mutta mielestäni tässä on potentiaalia jopa useisiin maaleihin.    

Perjantain suurin puheenaihe oli Cristiano Ronaldon siirto Unitediin, mutta Ronaldo ei ole vielä huomenna mukana ottelussa, vaan liittynee joukkueen mukaan maaottelutauon jälkeen. Pelinkuva lienee se, että United pitää palloa ja Wolves kyttää vastaiskuja etenkin Adama Traoren kautta. United saanee varmasti ainakin siihen kahteen maaliin tarpeeksi tontteja ja loput on toteutuksesta kiinni. Paljon riippuu pelinkuvasta ja siitä, missä vaiheessa ensimmäinen maali syntyy. Unitedin maalatessa ensimmäisenä on Wolvesin pakko avata pakkaa enemmän, joka toisaalta avannee Unitedilla hyviä vastahyökkäyspaikkoja. 

Isänniltä puuttuu varmasti Jonny Otto sekä Pedro Neto. Tärkeä keskuspuolustaja Willy Boly on otteluun 75%, mutta aloittanee penkiltä. Vierailta puuttu varmasti Scott McTominay, Marcus Rashford, Alex Telles sekä Dean Henderson. Edinson Cavani sekä Eric Bailly ovat epävarmoja otteluun. McTominayn puuttuminen keskikentältä on kyllä iso menetys. Fred ja Matic ei ole vakuuttavin kaksikko pohjalla + jos Pogba pelaa tätä roolia voi tulla ihan mitä vaan. 

Pelivalinta: 

29.8. klo 18:30, BTTS @1,847 pinnacle, Panossuositus 2/5, raja noin 1,77. Siitä vielä loput vihjeet lukuun, jos kiinnostaa! https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&start=450%C2%A0 

 

Kommentit (0)