Crystal Palace - Wolves ennakko

Crystal Palace - Wolves ennakko

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Crystal Palace ja Wolves kamppailevat kolmesta pisteestä tiistai-iltana Selhurst Parkilla. Valioliigan pelitahti on tällä hetkellä kova Qatarin MM-kisojen vuoksi, mikä luo oman haastavuuden joukkueille. Kierrätystä pitää miettiä normaalia enemmän, mutta samalla ratkaisevista pisteistä kamppaillaan jokaisessa ottelussa. Palace pelasi viikonloppuna Leicesteria vastaan maalittoman tasapelin, mutta ei olisi ansainnut edes sitä. Puolestaan Wolves voitti kotonaan Nottinghamin 1-0, mutta tasapeli ei olisi ollut vääryys. Nottingham pääsi kokeilemaan tasoitusta muun muassa rangaistuspotkusta, mutta Jose Sa torjui upeasti. 

Palacen ja Wolvesin ongelmat ovat tällä hetkellä maalintekopaikkojen luomisessa. Wolves on luonut xg:ta kymmenen maalin verran, kun taas Palace noin yhdeksän maalin verran. Vain Southampton ja Bournemouth ovat luoneet Palacea ja Wolvesia vähemmän maaliodottamaa. Wolves on ollut käytännössä koko alkukauden ilman ykköshyökkääjiään, kun Raul Jimenez sekä Sasa Kalajdzic ovat loukkaantuneena. Korvaajaksi hankittu Diego Costa ei ole enää valitettavasti Valioliigan vaatimalla tasolla. Vaikka maaliodottamaa on luotu vähän, niin maaleja Wolvesilla on sitäkin vähemmän. Joukkue on tehnyt vain neljä maalia, kun maalidottaman mukaan maaleja pitäisi olla noin kuusi enemmän. 

Puolestaan Crystal Palacella on mielestäni selkeät saumat parantaa otteitaan. Joukkueella on palasia saada koneesta enemmän irti, vaikka pelaaminen on ollut viime otteluissa väkinäistä. Mielestäni Palacen taktiikka ei tuo tällä hetkellä pelaajien vahvuuksia parhaalla mahdollisella tavalla esiin ja joukkueen manageri Patrick Vieira voisi pohtia siirtymistä kahden keskikentän pohjan taktiikkaan, jolloin Eberechi Eze saisi mahdollisesti kymppipaikalle ja hänen puolustusvelvollisuutensa vähenisi. Nyt Cheick Docourelle jää pallollisessa ja pallottomassa vaiheessa liian isot tilat täytettäväksi yksin. 

Tasainen ottelu luvassa 

Yhdeksässä viimeisessä joukkueiden kohtaamisessa on jääty aina alle kolmeen maaliin. Historia ei ole tae tulevasta, mutta pohjautuen joukkueiden vireeseen, alle kolmeen maaliin jääminen ei olisi ihme. Molemmat joukkueet pelaavat 4-3-3 ryhmityksellä, joten yllätyksiä ei liene luvassa. Palacen leiristä ovat vielä sivussa Nathaniel Clyne, Will Hughes sekä James mcArthur. Ei mitään isoja nimiä, mutta Clynea näkisin mieluusti oikean laitapakin tontilla heikostii esiintyneen Joel Wardin tilalla. Puolestaan Wolwesilta puuttuvat edelleen Kalajdzic sekä Jimenez. Myös Pedro Neton puuttuminen on heikennys vieraiden leiriin. Palace on joukkueista edelleen rankingissa edellä Wolvesia. Myös Palacen kotiyleisö on yksi sarjan parhaimmista, joten Palace tarttuu lapulle underin kaveriksi. 

Pelivalinta:  

Under 2.25 @1.925 2/5. kerroinraja 1.84. & Palace +0 @1.59 3/5 kerroinraja 1.51. 

Kommentit (0)