Jatkaako West Ham suurien kiusaamista?

Jatkaako West Ham suurien kiusaamista?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Sunnuntaina nähdään todella mielenkiintoinen ottelu, sillä West Ham on jatkanut viime kauden erinomaista pelaamista ja Manchester City on yksi maailman parhaista joukkueista. Molemmilla joukkueilla on viikolta Euro-ottelut alla - City pelasi kotonaan PSG:ta vastaan ja West Ham vieraili Itävallassa Rapid Viennan vieraana. West Ham pääsee ehkä hieman terävimmillä jaloilla otteluun, sillä WHU kierrätti torstaina paljon pelaajiaan, kun City pelasi ykkösmiehistöllä.

Pep Guardiolan miehistöllä on hieman loukkaantumishuolia - Kevin de Bruyne (korona) sekä Ferran Torres (pitkäaikainen) ovat varmuudella pois. Phil Foden sekä Jack Grealish pelaavat noin 50% mahdollisuudella. Etenkin Phil Fodenin kuljettamisella olisi käyttöä West Hamia vastaan. Toki Guardiolan on luonut Citysta väsymättömän koneen, jota ei ole luotu yksilöiden varaan, kaiken pohjana on lähes täydelliseksi luotu kokonaisuus. Valioliigassa on joulukuussa suuri määrä otteluita, joten Gaurdiola joutuu myös miettimään rotaatiota.

West Hamilla on loukkaantumisten suhteen parempi tilanne. Keskuspuolustaja Angelo Ogbonna kärsii pidemmästä polvivammasta, joten häntä tuurannee Issa Diop tai Craig Dawson. Joukkuuen tärkeimmät pelaajat Michail Antonio sekä Declan Rice saivat huilata torstain ottelun kokonaan, mikä on erittäin tärkeä asia sunnuntain ottelua silmällä pitäen. 

Pelin kuva lienee selvä: West Ham puolustaa matalassa blokissa ja yrittää pitää Cityn poissa muodon sisältä. Cityn täytyy jauhaa ja yrittää löytää murtautumisia ahtaista tiloista ja voittaa 1vs1 tilanteita päästäkseen hyville maalintekopaikoille. West Hamin vahvuudet löytyvät vastahyökkäyksistä sekä loistavasta erikoistilannepelaamisesta. West Hamin raapiakseen pisteitä heidän on pelatava lähes täydellinen ottelu. Joukkueet kohtasivat lähes päivälleen kuukausi sitten EPL-Cupissa, jossa West Ham eteni jatkoon rangaistuspotkujen jälkeen 1-0. Ottelu oli juuri sellainen kuin huomisesta odotan: WHU puolusti syvältä ja City haki ratkaisupaikkoja kärsivällisesti.

Näillä kertoimilla ja perusteluilla itselleni kelpaa vähämaalisuus. Toki ensimmäisen maalin syntyajalla on suuri merkitys ja esimerkiksi Cityn johtoon pääseminen aikaisessa vaiheessa olisi vedon kannalta huonompi juttu, sillä WHU:n täytyisi avata pakkaa, joka taas toisi Citylle hyviä vastahyökkäyksen vastahyökkäys tilanteita. 

pelivalinta: 

under 3.25 @1.781. panossuositus 2.5/5. kerroinraja 1.72.

Kommentit (0)