Jyrääkö Liverpool Pukin Norwichin nurin?

Jyrääkö Liverpool Pukin Norwichin nurin?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 2021-2022 vedonlyönti

Valioliiga palaa taas ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen. Lauantaina meillä etenkin suomalaisittain on käsillä todella mielenkiintoinen ottelu, kun viime kaudella pahoista loukkaantumisista kärsinyt Liverpool kohtaa kliseisesti sanottuna Teemu Pukin Norwichin. Tuleeko ottelusta maalikarkelot, mitä markkina odottaa vai onko Norwich löytänyt uusia aseita puolustukseen.  Huikean kauden jälleen Championshipissä pelannut Norwich City on jälleen mukana Valioliigassa yhden huili kierroksen jälkeen. Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool on puolestaan toipunut viime kauden pahoista loukkaantumisista ja The Reds on jälleen mukana mestaruustaistelussa.

Norwich on kärsinyt juuri ennen kauden alkua Koronasta ja useat pelaajat ovat joutuneet olemaan karanteenissa. Norwichilla epävarmoina lähtee otteluun muun muassa: Milot Raschica, Lucas Rupp, Todd Cantwell sekä Grant Hanley). Kaikki edellä mainitut pelaajat koputtelisivat terveenä avauksen ovia. Poolin tilanne Norwichiin verrattuna on paljon parempi. Vierailta puuttunee Jordan Henderson, Crtis Jones sekä Andy Robertson. Paperilla todella tärkeitä nimiä, mutta Poolin rosteri on todella kova, joten ei yksittäisessä ottelussa tunnu hirveästi. 

En usko Norwichin olevan tällä kaudella läheskään yhtä naiivi kuin viime visiitillä. Silloin Norwichille tuli vasten kasvoja Valioliigan taso ja se ettei sama pelityyli kuin sarjaa alempanan välttämättä toimi. En pitäisi lainkaan yllätyksenä, jos Norwich lähtisi otteluun viiden alakerralla tiukasti puolustaen ja kärkkyen vastaiskuja. Täytyy kuitenkin muistaa, että Norwichilla on kotiyleisön tuki takana ja vaikea tästä on niin over-pitoista pelia saada kuin, mitä markkina odottaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että peli saattaa retkahtaa etenkin, jos Pool saa aikaisen maalin. Joten pidän tästä syystä panoksen maltillisena. 

Täten itselle kelpaa erinomaisesti lapulle Under 3.5 maalia. Tätä saa esim. Coolilta @1.68. Panostasona 2.5/5. kerroinraja 1.60. 
 https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=551244#p551244 Tuolta talteen loputkin meikäläisen poiminnat.

Kommentit (0)