Leicester - Manchester United ennakko ja vihje

Leicester - Manchester United ennakko ja vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Taas on maajoukkuetauko takana ja on aika siirtää katseet Valioliigan pariin. Kierroksen ehkä mielenkiintoisin peli nähdään lauantaina Leicester Cityn ja Manchester Unitedin kohdatessa. Leicesterilla on ollut isoja ongelmia, niin pelillisesti kuin loukkaantumisten osalta. Unitedin peli ei ole myöskään vakuuttanut ja Ole Gunnar Solskjaerilla on edessään tärkeät viikot, mikäli hän haluaa säilyttää manageripestinsä.

 Leicester ei ole päässyt pelaamaan haluamallaan kolmen alakerralla useiden puolustuspään loukkaantumisten vuoksi. Sivussa ovat olleet puolustuksen johtohahmo Jonny Evans. Viime kaudella läpimurron tehnyt Wesley Fofana sekä James Justin. Näin ollen joukkue on pakotettu pelaamaan neljän alakerralla, mikä ei ole toiminut alkuunkaan. Keskuspuolustuksessa ovat pelanneet pääsääntöisesti Jannik Vestergaard sekä Caglar Söyüncü, joiden peliesitykset ovat olleet varsin heikkoja.

Unitedin ongelmaksi Solskjaerin alaisuudessa on muodostunut matalien blokkien murtaminen sekä vastahyökkäysten puolustaminen. Esimerkkinä nähtiin viime kierroksen ottelu Evertonia vastaan, jossa matalassa blokissa ja vastahyökkäyksiä kärkkyen pelannut Everton haki yhden pisteen Old Traffordilta. Leicester kamppailu pitäisi sopia ainakin paperilla paremmin Unitedille, sillä Leicester pelaa aktiivista hyökkäävää jalkapalloa, jolloin Unitedilla saattaa aueta hyviä vastahyökkäystilanteita.

Viikonloppuna on oivat saumat nähdä maaleja, sillä molemmat joukkueet lähtevät pääosin hyökkäämään ja ottelusta voi tulla hyvin avonainen. Tähän päälle molempien joukkueiden alakerran loukkaantumishuolet: Unitedilta puuttuu Harry Maguire sekä Raphael Varane, joten alakerrassa aloittanee Viktor Lindelöf ja Eric Bailly. Kelpo korvaajat, mutta tasoero näkyy tuntuvasti. Itse odotan maalirikasta ottelua, jossa tempo voi nousta paikoin hyvinkin korkeaksi. Näillä puheilla ostan runsasmaalista ottelua.

Pelivalinta: 

over 2.5. @1,79 coolbet. panostaso 3/5. raja 1.7. Linkistä loputkin pelivalinnat talteen: https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=554411#p554411  

Kommentit (0)