Liverpoolin vireelle jatkoa?

Liverpoolin vireelle jatkoa?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Valioliigassa otteluruuhka painaa päälle ja etenkin Mestarien Liigaa pelaaville tämä tuntuu kropassa ja mielessä. Jalat painavat ja mieli on jo osittain seuraavassa ottelussa. Tähän auttaa luonnollisesti, jos rosteri on suuri ja loukkaantumisia on vähän. Tämä lisää kilpailua joukkueessa ja aina kentälle päästessä on näytettävä valmentajalle, että kuuluun tänne. Liverpool on oiva esimerkki joukkueesta, joka on keskellä otteluruuhkaa ja suunnilleen puolet optimiavauksesta on telakalla. Silti Liverpool on pelannut alkukauden mittapuulla parasta futistaan juuri nyt. 

 Liverpoolilla on tällä hetkellä loukkaantuneena viisi optimiavauskokoonpanon paikasta kilpailevaa pelaajaa. Tiistaina on tärkeä Mestarien Liigan ottelu Amsterdamissa Ajaxia vastaan, mutta lauantaina pitäisi raapia täydet kolme pistettä Nottingham Forestin vieraana. Kaiken järjen mukaan voisi kuvitella, että tässä kohtaa on järkevää pelata Liverpoolia vastaan, mutta olen eri mieltä ja vastaus on Liverpoolin vastustaja Nottinghamissa. Nottingham Forest on tällä hetkellä suoraan sanottuna huono jalkapallojoukkue Valioliigan mittapuulla. Forest on vaihtanut ryhmitystä  viiden alakerrasta ultra defensiiviseen 4-3-3 - omiin menee vähemän paikkoja, mutta tämä on käytännössä vienyt kaikki tehot myös yläkerrasta. 

Edelliseen kolmeen otteluun Forest on luonut maaliodottamaa 1.66 maalin verran, tehden yhden maalin. Edellisessä ottelussa Brightonia vastaan Nottingham sai jotenkin raavittua ottelusta 0-0 tasapelin, vaikka tasoero oli valtava. Brighton loi xg:ta yli kahden maalin verran, kun taas Nottingham vain 0.35 maalin edestä. Nottinghamin itseluottamus on varmasti parantunut ja lauantaina he pääsevät kotiyleisön eteen. Edessä on kuitenkin pitkä ilta, sillä Liverpool tulee saamaan maalintekopaikkoja. Ja mikäli Forest ei muuta mitään ylöspäin, niin ennustan maalinteon olevan vaikeaa. 

Markkina reagoi hitaasti 

Yleensä Valion markkina on todella nopea ja terävä liikkeissään, mutta Nottinghamin tapauksessa markkina laahaa hieman. Mielestäni markkina ei ole tarpeeksi reagoinut Forestin kadonneeseen maalintekouhkaan ja tätä kautta pelien vähämaalisuuteen. Vaikka Liverpool on keskellä otteluruuhkaa ja avainpelaajia puuttuu, niin edelleen Liverpool tarvitsee pisteitä myös Valioliigasta. Liverpool on pitänyt kahdessa perättäisessä ottelussa oman maalinsa puhtaana ja uskon sen jatkuvan myös lauantaina. Tämän lisäksi Liverpoolin voitto tasoituksella maistuu erinomaisesti. Täytyy kuitenkin muistaa, että Liverpool saattaa esimerkiksi 1-0 johdossa ottaa jalkaa pois kaasulta, joten -1.25 linja maistuu tällä kertaa paremmin. 

Pelivalinta: 

Liverpool -1.25 @1.6 4/5. kerroinraja 1.47. & Nottingham U0.5 @2.06 2.25/5. kerroinraja 1.89. Molemmat kohteet löytyvät Veikkaukselta. 

Kommentit (0)