Manchester city - Chelsea ennakko

Manchester city - Chelsea ennakko

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Chelsea saapuu Manchesteriin Etihad Stadiumille vieraaksi lauantai alkuiltapäivästä kello 14:30. Mestaruusjuna on puksuttamassa tällä hetkellä taivaansinisten suuntaan - City on viimeksi kärsinyt tappion Valioiigassa lokakuun lopulla Crystal Palacen käsittelyssä. Muut joukkueet on menettäneet pisteitä joulukuun otteluruuhkassa, mutta City on kerännyt voittoja ottelusta toiseen ja kasvattanut eron jo kymmeneen pisteeseen.

Mukaan lukien Chelsea kärsi joulukuussa useiden avainpelaajien poissaoloista loukkaantumisten ja koronan vuoksi mutta on pikkuhiljaa saanut rosteria kasaan. Chelsea onnistui edellisellä kierroksella nousemaan Liverpoolia vastaan 2-0 tappioasemasta 2-2 tasapeliin, mikä on osoitus joukkueen laadusta. Puolestaan EPL Cupissa Chelsea möyhensi Tottenhamin yhteismaalein 3-0 ja eteni Liiga Cupin finaaliin. Etenkin Mateo Kovacicin, Jorginhon sekä N'golo Kanten paluut viheriölle ovat olleet todella iso boosti joukkueen pelinrakentelussa sekä prässipelissä. Chelsealta puuttuvat edelleen Reece James, Trevor Chalobah, Edouard Mendy, Andreas Christensen sekä Ben Chilwell. Todella isoja heikennyksiä puolustuspäähän, mutta kelpo korvaajia löytyy. 

City pääsee otteluun muutamaa pelaajaa vajaalla ykkösmiehistöllä, Riyad Mahrez on Algerian mukana Afrikan-mestaruuskilpailuissa ja muutamat pelaajat ovat olleen koronan vuoksi sivussa, mutta epäselvää on pelaavatko he lauantaina. City saa kuitenkin jalkeille todella kovan nipun, joten ei poissaoloista sen enempää.  

Vastakkain ovat kaksi vähiten maaliodottamaa päästänyttä joukkuetta. City on päästänyt maaliodottamaa 0.69 per ottelu ja Chelsean vastaava lukema on 0.97. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kuudennelta kierrokselta meni selkesäti Cityn hallinnassa. Chelsealla oli suuria vaikeuksia päästä Cityn prässin alta pois ja lopulta Cityn painostus tuotti tuloksen ja ottelu kääntyi Citylle 1-0. City ottanee huomenna pallonhallinnan itselleen ja pyrkii tätä kautta säätelemään otelun tempoa itselleen mieleiseksi. Chelsean aseet tulevat olemaan ehdottomasti nopeissa vastahyökkäyksissä, mutta City on tällä kaudella kehittynyt niiden puolustamisessa valtavasti. Kyle Walker on myös palannut Cityn vahvuuteen ja on erittäin tärkeä palanen joukkueen systeemiä puolustettaessa nopeita hyökkäyksiä. Walker on sarjan nopeimpia pelaajia ja on saanut yksin vain pelkästään omalla nopeudella  useita maalintekotilanteita estettyä. 

Vähämaalisuus kupongille 

Chelsean puolustuspään poissaoloista huolimatta ottelussa kiinnostaa vähämaalisuus. Chelsea haluaa varmasti välttää aikaisen maalin ja luoda tätä kautta painetta Citylle painetta henkisesti. Molemmat joukkueet osaavat puolustaa ja näin ollen nollata molempien joukkueiden vahvuuksia. pelivalinta: Under 2.75 @1.793 2/5. kerroinraja 1.73.

Kommentit (0)